Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mizení některých ikon vedle hodin

Od: honza2581* odpovědí: 5 změna:

Jednoho krásného dne dole vedle hodin(viz. screenshot) zůstalo jen pár ikonek. Měl jsem tam Skype, Mirandu, Ad-Awatch a spoustu jiných ikonek a najdenou tam nejsou. Používám legální Windows XP Home SP3.

Mizení některých ikon vedle hodin

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hablina*
hodnocení

0x

Klikni na modrou šipečku, měly by se zobrazit ostatní ikony.

ferda60*
hodnocení

0x

Zkus na spodní liště kliknout pravou myší a pak zvolit "vlastnosti". Dole je volba "skrýt neaktivní ikony" - neměla by být zaškrtnutá (potvrdit - ok).

Případně bych pouze nastavil ty aplikace které chci vidět naZOBRAZOVAT VŽDY (pravé tl na liště, vlastnosti a u skrýt neaktivní ikony dát vlastní)

honza2581*
hodnocení

Ach jo, vy jste se asi nekoukli na screenshot - tam je jasně vidět, že je roleta odkryta a že jsou i skryté ikony(ty nemyslim v mé otázce) odkryty(tou roletkou). Problém jsem již vyřešil - ve správě StartUp Skype, Miranda,... byly vypnuty. Asi moje malá sestra si hrála s Advanced System Care a tam ty položky vypla.

Děkuji za všechny odpovědi, ikdyž jsem je nevyužil:)

emailer

Jeden z prikladov, ked su pospustane, ci uz normalne alebo na pozadi desiatky programov, vedla hodin je 35 ikon a potom sa stazujte, ze vam tie chudaky nevladzu. Je to to iste ako ked Skodovke nalozis na sterchu 12 ton a chces ist na "Zrychlenie" .

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]