Nejste přihlášen/a.
Dobry den,
mate s timto notebookem osazenym procesory Ivy Bridge nejake zkusenosti? Premyslim, ze bych si jej koupil v konfikuraci s i7 3517U.
No ja jsem nase velkym zastancem Aceru, proslo mi rukama za poslednich 6 let 4 notebookyteto znacky a osobne jsem si je nemohl vynachvalit. Acer davno neni to co byval, ale to je muj nazor samozrejme ne kazdy muze mit tuto zkusenost jako ja.
Rozhodně dobrá volba! Obzvláště procesory Intel, i když řada Sandy Bridge byla také výborná, AMD nekupujte ani kdyby jste ho měl mít zadarmo - jsou líné, přehřívají se, sekají se, taví se, jsou nespolehlivé a jen samé problémy. Tomu, komu AMD vydrželo více jak 5 let, tak ten měl sakra štěstí. Acer už mám doma několikátý, jsou opravdu dobré, levné a poměr cena/výkon je nepřekonaný. Kvalitativně se vyrovná ASUSu, takže Acer, ASUS bezkompromisně můžu doporučit
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.