Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Acer Aspire S3

Od: mamlas* odpovědí: 4 změna:

Dobry den,

mate s timto notebookem osazenym procesory Ivy Bridge nejake zkusenosti? Premyslim, ze bych si jej koupil v konfikuraci s i7 3517U.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hoummy*
hodnocení

0x

Do Aceru bych nešel, jsem k této značčce skeptický a ani není moc kvalitní.

mamlas*
hodnocení

No ja jsem nase velkym zastancem Aceru, proslo mi rukama za poslednich 6 let 4 notebookyteto znacky a osobne jsem si je nemohl vynachvalit. Acer davno neni to co byval, ale to je muj nazor samozrejme ne kazdy muze mit tuto zkusenost jako ja.

jirkak*

Presne tak, na značce nezáleží. Všechny firmy se neustále předhánějí. Důležité je co má vevnitř, jak je hlučný a jak dobře chladí.

neocz15
hodnocení

0x

Rozhodně dobrá volba! Obzvláště procesory Intel, i když řada Sandy Bridge byla také výborná, AMD nekupujte ani kdyby jste ho měl mít zadarmo - jsou líné, přehřívají se, sekají se, taví se, jsou nespolehlivé a jen samé problémy. Tomu, komu AMD vydrželo více jak 5 let, tak ten měl sakra štěstí. Acer už mám doma několikátý, jsou opravdu dobré, levné a poměr cena/výkon je nepřekonaný. Kvalitativně se vyrovná ASUSu, takže Acer, ASUS bezkompromisně můžu doporučit :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]