Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Chybi mi multimedialni zvukovy adapter

Od: evibal* odpovědí: 13 změna:

Ahoj, mam mensi problem, omylem jsem si smazala z pocitace nejakej program, nacez jsem zjistila ze mi vubec nejde zvuk. Pocitac mi oznamil, ze mi chybi multimedialni zvukovy adapter. Snazila jsem se ho najit nekde na netu, protoze instalacni cdcko samozrejme nemam:( ...jenze nic. Nevite jestli se to da nejak zaridit, treba nejak stahnout nebo neco? predem diky moc za odpoved, jsem zoufala...zadny serialy:((( :)

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Na 99% jsi si smazala ovladače zvuku, tento program by měl vše napravit, pokud by se nepovedlo napiše, programu jsou dvě verze.S pozdravem Adam.
stahuj.centrum.cz/...
evibal*
hodnocení

ten ovladac jsem stahla a nainstalovala, ale kompu se nejak nelibi, nefunguje to:( ma nejaky kecy ohledne loga windows nebo co:((

hodnocení

0x

Najdi si cdčko k základní desce, případně samostatné cd ke zvukovce, to musíš doma mít

evibal*
hodnocení

cdcko nemam zadny, notes jsem dostala od rodicu a buhvi kam ho oni zalozili, nebyl novej:((((

pravdomluvny*

Zkus pohledat tady:

caramba.cz/...

evibal*
hodnocení

to by bylo super, kdybych vedela co v tom mam hledat:((((

pravdomluvny*

No hledáme ovladače pro zvukovou kartu. Ten Realtek, jak Ti radil hangar to nebere? Jakou máš základní desku? Jaký operační systém? Zvukovka je integrovaná?

kamko007*
hodnocení

0x

na stránkach výrobcu notebooku nájsť zvukové ovladače pre ten typ notebooku, ktorý máš

evibal*
hodnocení

mam acer a na strankach proste nic neni...:( nebo jsem tak tupa ze to nemuzu najit:(((

pravdomluvny*

Tak to zkus tady:

support.acer-euro.com/...

Najdi svůj typ notebooku a pak hledej něco jako Audio, Audio device, Realtek audio...

evibal*
hodnocení

super, diky moc, uz to funguje!

evibal*
hodnocení

jooooooo! jste vsichny zlaty, fakt moc diky xD ten zvuk mi chybel ;)

kamko007*

a o aký typ presne ide?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]