Nejste přihlášen/a.
Dobrý den mám dotaz až vyjde Windows 7 bude dále pokračovat windows vista?děkuji.
Budou pokračovat veškeré Windows jako doposud. Budou se nadále prodávat atd. Vista a ostatní př. XP také. 7 bude opět nový pokračovatel Windows. Prý budou odstraněny vady co jsou na Vistách. Jsem zvyklý na XP. Ale jak bude vypadat 7 se můžete podívat už teď.
Prosím Ťa a pôjdu Win 7 aj na starších počítačoch napr: ak mám RAM 1GB, procák 2100 graf.kart ATI 9200, niekde som čítal názory že pôjdu aj na slabších počítačoch a niekde že je to problematické tak ako to vlastne je, má dakdo skúsenosť že mu win7 išla aj na slapších PC? vďaka. fidel lebo pokial viem tak 7čka vyžaduje 1GB RAMku
Windows 7 má býti stejně náročné na hardware jako Windows Vista. Oni se dají rozchodit Windows i na slabší konfiguraci než MS doporučuje. Těžko se pak ale ještě dá hovořit o pohodové práci na takovémto PC.
Já Vistu sice nemusim, ale takové vyjadřovaní jako používáš ty tak to tady dlouho nebylo a měl by jsi se uklidnit!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.