Nejste přihlášen/a.
prosím o radu kohokoli s trochou zkušeností,ještě před několika měsíci jsem bez problémů stahovala filmy,programy ze slunečnice a podobně,nyní se zobrazí stahování,probíhá časově jako obvykle,ale když dojde na spuštění,objeví se hláška"požadovaný soubor nenalezen,chcete jej zkusit nalézt sami?",ale to také nejde.
V podstatě stahnu film či cokoli jiného a dál s tím nehnu,nebude chyba v přehrávači?Těch jsem stáhla několik ze slunečnice,ale nepomáhá,protože je nemohu nainstalovat,jelikož opět pc hlásí,že nebyl soubor nalezen.
Děkuji za radu každému,kdo je ochotný mi pomoci a všem děkuji.Martina
PS:moc zkušeností s PC nemám,ale jakto,že dříve něco jde a za pár měsíců ne?Aniž bych vědomě něco měnila...
Co máš za internetový prohlížeč? Opera, Firefox, Internet Explorer... Co máš za operační systém? Windows XP, Windows VIsta, Linux... Třeba máš špatně nastavenou cestu pro ukládání stažených souborů, ale pro přesný postup bych potřeboval vědět ten int. prohlížeč. Třeba občas něco změníš, ani si to neuvědomíš, nebo to změní nějaký program při instalaci a ani si toho nevšimneš.
MÁM VISTU A EXPLORER,OPRAVDU SI NEJSEM VĚDOMA ŽÁDNÝCH ZMĚN,ALESPOŇ CÍLENÝCH...MOCKRÁT DÍKY ZA OCHOTU.MARTINA
Když chceš stáhnout soubor, tak vyber uložit, vyber místo, kam uložit a tu cestu si zapamatuj. Pak ten soubor zkus najít třeba přes Tento počítač a spustit. Bohužel Vistu nepoužívám, tak nevím, jak to tam přesně funguje.
ANO,TO JSEM ZKOUŠELA TAKY,NAPSALA JSEM SI PŘESNĚ TU CESTU/DIVNÉ JE,ŽE KDYŽ JSEM DALA ULOŽIT NA PLOCHU,NEBYLO TO TAM/,ALE SE STEJNÝM VÝSLEDKEM
Máš možnost to uložit na jiný oddíl? Myslim tim disk C,D, pokud něco takového máš. Případně na flashdisk.
VÍŠ CO?JÁ TO JDU ZKUSIT PO 14-TI DNECH ZNOVU A OZVU A PAK SE OZVU,VŽDY JSEM TO NAŠLA V DOKUMENTECH NEBO NEDÁVNO ZMĚNĚNÉ,KLIKLA SPUSTIT NEBO JSEM SI TO VYPÁLILA A BYLO...TEĎ MĚ PC NECHCE POSLOUCHAT.DĚKUJU MOC ZA TVOU TRPĚLIVOST
TAK DALECE JSEM TO NEZKOUŠELA,VŽDY JSEM NĚKAM ULOŽILA A BYLO,S DISKY A MOŽNOSTECH VKLÁDAT NA NĚ NA TOM VĚDOMOSTNĚ NEJSEM NEJLÉPE,KDYŽ JSEM MATUROVALA,PC JSME MĚLI STARÉ VEHYKLE A NIC JSEM SE NENAUČILA,JE MI 30 A 15-TI LETÍ UMÍ S PC VÍC
Tak teda nevím, už jenom jak píšeš, žes to někam uložila a bylo...Vždycky přece, než se něco ukládá, buď se tě zeptá na cestu nebo si tu cestu změníš tam, kde máš vytvořenou složku pro stahované soubory. Podle tvého popisu to vypadá, že to prostě uložíš někam - jedno kam a potom nemůžeš stažené soubory najít. Můžeš je mít v počítači, při tomto systému ukládání, kdekoliv.
Ve Vistě, když otevřeš Tento počítač a složku s tvým jménem, objeví se ti ve stromu složek i složka Stažené soubory, zkus pohledat tam
Stažené soubory se ti mohou ukládat i přes prohlížeč, do složky, kterou sis vytvořila (což se mi zdá z tvého popisu málo pravděpodobné)
Klepni na Start, hledat a napiš název Stažené soubory a dej vyhledat nebo název programu, který jsi stáhla, nebo Download, prostě název, o kterém víš, že buď byl názvem toho souboru nebo složky pro stahování
A prosím, nepiš velkými písmeny, je to jako když na nás křičíš
díky za obsáhlou odpověď,opravdu složku s filmy mám,jsou tam všechny,které jsem dříve stáhla,ale po všech ostatních,po onom"nevysvětlitelném přelomu"ani památky,ve smyslu,opět hlášení"soubor nenalezen".Vážím si času,který si mi věnoval a jdu vyzkoušet vše,co se dá.zatím se loučím.Martina
Zdravím. K tomuto tématu jsem se proklikal, když jsem teď hledal řešení stejného problému.
Děje se tak na PC i na notebooku obojí Vista basic - nezáleží na prohlížeči, nezáleží na diskovém sektoru.
Skutečně si myslím, že zas takový amatér s PC nejsem, ale tohle je prostě ujetý. Začalo to cca před týdnem.
Zkoušela jsem všechny rady,co mi tady poradili dobré duše,ale bohužel,i když si film najdu,hlásí"zástupce nenalezen/,přitom se ještě dívám,jak se dokončuje stahování a proběhne kopírování!
Mě to začalo asi před pár měsíci a od té doby nic a nic,ani písnička ani programy ze slonečniceKde může být chyba?
Tak jsem zkusil poslední věc a to, že jsem si spustil centrum zabezpeční Windows a pěkně vypnul vše - firewall, Defender a vše povolil v nastavení internetu. Fakt jsem to bral dopodrobna a vše vypnul / povolil a ještě jsem odinstaloval expirující verzi ESETU (ta by snad na tom ale neměla mít podíl) a ejhle - po restaartu to jede. Sice jsem zabezpečenej jak voják vprostřed bitevního pole, ale už mi jde stahovat soubory přes prohlížeč.
Co jsem četl i jinde, tak to někomu např. způsoboval AVG, ale dost pochybuji, že by to ESET, který jsem měl, také dělal, protože jsem s ním předtím nikdy neměl problémy.
DÍKY,možná že už díky tobě mám problém vyřešený.Od doby,co mám AVG mi to začalo dělat,to bude asi ono!Co ale teď,mám ho odinstalovat?
Pak ještě zkusím vše,co Ty...Je super,že je tady ta poradna,našla jsem ji náhodou
No, jak se říká : Učený z nebe nespad. Takové problémy s PC měl ze začátku asi každý. Já jsem se v tom taky vždycky hrabal jak v hnoji a nakonec jsem si musel pořídit osobního servismana, aby tu paseku vždycky dal dohromady. Tím chci říct, jestli nemáš v okolí nějakého šikulu, který už ví co a jak, a dal by ti to občas dohromady.A časem si to už spácháš sama. Ne, že bych tě podceňoval. Místo AVG bych zkusil AVAST a rozhodně bez antiviru, zdi a antispywaru bych nic nezkoušel z netu stahovat.
Z free antivirů rozhodně Avast, ale pokud Vám nebude líto investovat i pár korun do bezpečí PC, tak rozhodně doporučuji ESET Smart security, protože 1800 Kč na 2 letou licenci není rozhodně moc. Potom přidat nějaký antispyware - např. Spybot S&D a je o bezpečnost postaráno.
tak jsem to udělala jako ty,dokonce jsem odinstalovala AVG,AVAST jsem si ale nechala,uvidíme...na stránce,kde stahuji,jsou teď problémy,tak snad to budu moct později vyzkoušet
Chápu to dobře, že jsi měla nainstalovaný AVAST + AVG zároveň? Na to bacha, vzájemně se tlučou.
Nu tady zrovna platí čim více tim hůře
Nepoužíváš jako prohlížeč firefox? Někde jsem zahlédl, že avg dělá u firefoxu problémy když je tam naistalovaný AVG security toolbar
mám explorer,ale pomalu díky této diskusi docházím na to,že problémy pravděpodobně začaly,když jsem se ve volné chvíli rozhodla zabezpečit pořádně PC,udělala jsem asi pravý opak,Avast si tedy nechám,zbytek šel pryč a zítra zkusím,jak to pomohlo,díky moc za rady
jj, už to vidím. Záleží co jsi tam vše instalovala a nastavovala. Ať to teď nemusim celé číst- zkoušela jsi i jiný prohlížeč? Opera, firefox...
Zkoušela jsem Operu,ale jen chvíli,nemohla jsem se v tom vyznat,nic najít,takže mám Explorer a jinak jsem stahovala nějaké přehrávače a programy na úpravu fotek,potom jsem na radu zkoušela i to čištění PC,kdy se dělá jakoby pořádek v PC,ale to asi znáš,jak se tojmenuje,ale to už ty problémy běžely.Jsem přesvědčena,že za to můžou antiviry,co jsem začala aktivně ládovat do PC,jak už jsi říkal,byla to chyba.Dneska se chystám zkusit něco stáhnout,jestli už nepomohlo to odinstalování AVG
Hurááááááááááááááááááááááááááááááááá
=UŽ TO JDE!dÍKY DÍKY DÍKY,SNAD TO PŮJDE UŽ POŘÁD,DĚKUJI MOCKRÁT ZA TVOJE RADY,POMOHLY MOC MOC MOC A RADY OSTATNÍCH TAKÉ,HLAVNĚ ZA TO MOHL AVG PRAVDĚPODOBNĚ NAINSTALOVANÝ S AVASTEM
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.