Nejste přihlášen/a.
Ahoj,
hledam podle moznosti co nejkvalitnejsi anti-spyware program, samozrejme free, myslim tim free scan a take free remove (protoze na internetu je plno sracek s obrovskym bannerem FREE SCAN, viry sice najde ale kdyz je chcete odstranit tak musite zacvakat).
Co by jste doporucili? mam tady nejakej sajrajt a taky se mi sere zvuk, chtel bych se toho nejak zbavit. Diky
Je pro vás důležtý tento způsob vyjadřování? Porušujete tím pravidla této poradny.
Zdravím, osobně používám Spybot Destroy, freeware, česky a jsem s ním spokojená, dříve jsem používala Spyware Terminator, který bohužel na Vistě Home Premium64bit nemá funkční rezidentní ochranu. Pro doplnění občas spustím kontrolu Malwarebytes Anti-Malware a na kompletní čištění PC Advanced System Care. K němu lze od stejnéno výrobce stáhnout nástroj pro defragmentaci Smart Defrag. Počítač mám "snad"čistý a funguje bez problémů
Všechny programy jsou free česky
Spybot:
Spyware terminator
Malwarebytes Anti-Malware
Advanced System Care
Smart Defrag
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.