Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zapomenuté heslo do PC

Od: svejk007* odpovědí: 12 změna:

Dobrý den,

Dcera u svého počíteče zapoměla heslo (nebo špatně napsala a nemůže se přihlásit) ,jak se tam dostat

Díky s007*uspech*

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Jaké heslo? Při bootu počítače? Do windows? Do linuxu? Icq? Skype? možností je mnoho

svejk007*
hodnocení

uživatel Do windows

Jestě bych se rád zeptal kterých, ale vzdávám to a jdu spát ;)

Ale něco zkuste: je na tom počítači administrátorský účet? Často ho nechávají uživatelé neheslovaný- uživatel ADMINISTRATOR

další možností je změna hesla u jejího účtu z jiného účtu- za předpokladu že je na tom pc více uživatelských účtů

pro inspiraci:
technet.idnes.cz/...

mass*
hodnocení

0x

Mno jak rekl jiny radce, je mozne zkusit dat nouzovy rezim a prihlasit se jako administrator, neb ostahnout Hirens boot CD (je free), kde je software na resetovani hesla do windows a mnohem vice uzitecneho softwaru .

Hirens boot cd je sice jako free, ale obsahuje pirátský software, takže s tim free opatrně ;)

mass*

to je sice hezky, ale free zneman snadno dostupny, bez placeni a bez zadneho omezeni ala shareware, dale koho to zajima kdyz potrebuje jednorazove odstranit / zmenit / zjistit heslo do widli :) Vetsina moudrych SW je hack / piratsky soft. Mam to CD nonstop u sebe a jeste se mi nic nestalo :) mozna prave proto ... :D

1) šedá zóna warezu jak říkám já, tedy hranice legálnosti a to i tady na poradte.cz!
2) jeden modrý člověk řekl- uživatel který tohle nenajde na netu tak tomu tyto nástroje do ruky nepatří. Nemam nic proti uživatelům, ale tohle je svatá pravda, už jsem viděl rozhrabaných počítačl hodně a zrovna tohle cd běžnym uživatelům do ruky opravdu nepatří :)

3) odpovědí je tu dost, tazatele to asi nezajímá *nevi*

mas

ad 1) Budiz, kdyz se nesmi tady doporucovat tento soft, beru to v potaz, ale co katalogy a vylhedavace, ktery by mely hack a warez filtrovat ;)

ad 2) Kdo rika ze jsem user, kompu jsem tez videl dost v pofidernich stavech, nejjednodussi je, zaloha utilitou, format a nasledna cista instalace nebo obnoa zalozni kopie partitiony. Byl jsem spravcem siti a kompku, nyni programuji -> nejsem bezny uzivatel :)

ad 3) njn to je recht, at si trhne :-D

1) nejsem programátor, ale podle mě je nereálné aby hack a warez fitrovaly vyhledávače :) Jak by to dělaly? Tam cesta nevede ;)
2) nemluvim o tobě, mluvim obecně a hlavně v tomto případě pro tazatele. Některé věci opravdu nedávat uživatelům do ruky (lidi neberte to jako urážku, ale je to stejné jako mě nechat vrtat v autě :) )

mass*

ad 1) Vyhledavace maji svou databazy kterou sami aktualizuji pomoci svych aplikaci, crawler, spider , ti stahuji odkazy a kousky textu do databaze toho vyhledavace v kterym vyhledavas, pokud jses mezi zabanovanymi nemas sanci byt na seznamu hledanych vysledku. Jsou tam nactene stranky , ty ktere splnuji urcita kriteria, ktery napr. nejsou link farm, spam web, duplicitni web... Takze mozne to je cesticka tudy tez vede :)

ad 2) To je pravda, nekterym lidem opravdu mocny soft nepatri. U me to je podobne s autem, vymena pneu temer 45 minut :D bezna zalezitost 10 - 15 max. Kazdy je nakej :D

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]