Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
Dcera u svého počíteče zapoměla heslo (nebo špatně napsala a nemůže se přihlásit) ,jak se tam dostat
Díky s007
Jestě bych se rád zeptal kterých, ale vzdávám to a jdu spát
Ale něco zkuste: je na tom počítači administrátorský účet? Často ho nechávají uživatelé neheslovaný- uživatel ADMINISTRATOR
další možností je změna hesla u jejího účtu z jiného účtu- za předpokladu že je na tom pc více uživatelských účtů
pro inspiraci:
technet.idnes.cz/...
Mno jak rekl jiny radce, je mozne zkusit dat nouzovy rezim a prihlasit se jako administrator, neb ostahnout Hirens boot CD (je free), kde je software na resetovani hesla do windows a mnohem vice uzitecneho softwaru .
to je sice hezky, ale free zneman snadno dostupny, bez placeni a bez zadneho omezeni ala shareware, dale koho to zajima kdyz potrebuje jednorazove odstranit / zmenit / zjistit heslo do widli Vetsina moudrych SW je hack / piratsky soft. Mam to CD nonstop u sebe a jeste se mi nic nestalo
mozna prave proto ... :D
1) šedá zóna warezu jak říkám já, tedy hranice legálnosti a to i tady na poradte.cz!
2) jeden modrý člověk řekl- uživatel který tohle nenajde na netu tak tomu tyto nástroje do ruky nepatří. Nemam nic proti uživatelům, ale tohle je svatá pravda, už jsem viděl rozhrabaných počítačl hodně a zrovna tohle cd běžnym uživatelům do ruky opravdu nepatří
3) odpovědí je tu dost, tazatele to asi nezajímá
ad 1) Budiz, kdyz se nesmi tady doporucovat tento soft, beru to v potaz, ale co katalogy a vylhedavace, ktery by mely hack a warez filtrovat
ad 2) Kdo rika ze jsem user, kompu jsem tez videl dost v pofidernich stavech, nejjednodussi je, zaloha utilitou, format a nasledna cista instalace nebo obnoa zalozni kopie partitiony. Byl jsem spravcem siti a kompku, nyni programuji -> nejsem bezny uzivatel
ad 3) njn to je recht, at si trhne
1) nejsem programátor, ale podle mě je nereálné aby hack a warez fitrovaly vyhledávače Jak by to dělaly? Tam cesta nevede
2) nemluvim o tobě, mluvim obecně a hlavně v tomto případě pro tazatele. Některé věci opravdu nedávat uživatelům do ruky (lidi neberte to jako urážku, ale je to stejné jako mě nechat vrtat v autě )
ad 1) Vyhledavace maji svou databazy kterou sami aktualizuji pomoci svych aplikaci, crawler, spider , ti stahuji odkazy a kousky textu do databaze toho vyhledavace v kterym vyhledavas, pokud jses mezi zabanovanymi nemas sanci byt na seznamu hledanych vysledku. Jsou tam nactene stranky , ty ktere splnuji urcita kriteria, ktery napr. nejsou link farm, spam web, duplicitni web... Takze mozne to je cesticka tudy tez vede
ad 2) To je pravda, nekterym lidem opravdu mocny soft nepatri. U me to je podobne s autem, vymena pneu temer 45 minut :D bezna zalezitost 10 - 15 max. Kazdy je nakej :D
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.