Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Laptop nenacte harddisk

Od: mila2mila* odpovědí: 2 změna:

ahoj,mam problem s pripojenim harddisku na laptop.mam ho uz rok a pul a nemela jsem zatim problem.Kdyz pripojim harddisk k laptopu,vubec se nenacte.Nekdy zhasne kontrolka,nekdy ne,ale harddisk se tak i tak nenacte.Znacka Iomega,kapacita 500gb.Zkousela jsem ho pripojit i na jiny pocitac,ale nejde to.Prosim poradte mi,mam tam spoustu cennych dat,nevim,jak ho rozjet.Diky moc

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Tak doufám, že ta data máš zálohovaná. Tohle nevypadá dobře. Mohl odejít převodník, napájení nebo celý disk. Sama s tím asi nic neuděláš.

hodnocení

0x
Pokud jsou data hoodně důležitá existují firmy na obnovu dat s polofunkčních či poškozených disků, já sám jsem firemní disk kvůli účetnictví do podobné firmy dával ale cena 7tisíc byla velmi tučná sumičkja za to že sem dostal jen cd s daty, pravdaže bez nich by to bylo asi v háji..nakoonec může existovat šikovnej kamarád co si tím může zkusit pohrát..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]