Nejste přihlášen/a.
Zdravím radiče!
Dostal jsem starou kraksnu s Windows 98SE. Chtěl bych ho použít jen jako přehravač muziky. Naplnit disk MP3ojkama a propojit s aparátem. Nejdřív tam tu muziku musím dostat. Mechanika je jen CD-ROM a já mám zálohy na DVD. Flešku to nebere. Takže propojit s druhým compem. Ale nedaří se mi vytvořit síť. Ani připojení k netu. Chce to po mě doslova: "Vložte disketu Windows 98 Second Edition CD-ROM do vybrané jednotky a pak klepněte na tlačítko OK." Nemám takovou disketu! myslel jsem, že to oblafnu cédéčkem s Winem (jedno staré tu mám z dřevních dob), ale ouha - comp neustále rampluje disketovkou, i když mu napíšu, že má hledat na CD-ROM. Chce to soubory:
secur32.dll
svrapi.dll
ndiswmi.sys
ndis.vxd
ndis2sup.vxd
vnetbios.vxd
Kde je vzít a nekrást, nebo co s tím vůbec?
Díky za rady. pmy
Win98 potřebuje pomalu ke každé blbosti instal cd a to i ke změnám v nastavení sítě. Jelikož win98 bylo několik verzí tak mu asi podstrkáváš špatné cd. Pokud máš win98SE tak mu taky tuto verzi musíš podtrčit
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.