Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, chtěl bych se zeptat jak se potvrzuje žádost z této facebook hry.Vnučka mě to poslala a já nevím jak na to
zobrazila se tam po spuštění nějaká pohlednice tak jsem to prokliknul ok ale žádosti chodí pořád dál děkuji za rady
Přestože Vám žádost "přišla od vnučky", nedoporučuji potvrzovat.
Facebookové aplikace si často "dělají, co chtějí", mj. i rozesílají pozvánky jménem svých uživatelů. I tuto žádost nejpíše zaslala aplikace sama bez vědomí Vaší vnučky.
Facebookové aplikace podmiňují možnost používáním povolením přístupu k datům svých uživatelů. Potvrdíte-li aplikaci Farmwille žádost, bude mít Farmwille přístup k Vašim datům a Vaším prostřednictvím i k Vašim virtuálním přátelům a jejich datům. Může mj. přátelům rozesílat Vaším jménem další pozvánky.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.