Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pocitac nenabiha

Od: danakl odpovědí: 8 změna:

Dobry den,

mam pocitac asi mesic stary. Vcera jsem ho standartne vypla a dnes jiz nenabiha. Neni zadny obraz na monitoru, PC prerusovane pipa, vsechny kabely se zdaji byt v poradku zapojene, kontrolka na zakladni desce sviti, vetracky na casu, zdroji, procesoru i graficke karte se toci.

Muzete mi prosim poradit, cim muze byt chyba zpusobena?

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Patrně nějakou vadnou komponentou. Jelikož máš ale PC ještě v záruce, nechal bych diagnostiku a opravu na prodejci PC.

danakl
hodnocení

Zjistila jsem, ze po vyndani graficke karty PC nabehne. Takze je vadna grafika. Jak je ale mozne, ze takhle nova karta hned odejde ...?

No při vyndané grafice ti nenaběhne i kdyby byla funkční. A pokazit se může cokoliv kdykoliv. To máš jako s nemocí či zraněním u lidí.

danakl
hodnocení

Tak ja moc dekuji za pomoc a kartu posilam do servisu.

A jsi si jistá, že to je právě grafická karta? Máš možnost ji vyzkoušet třeba na jiném PC?

danakl
hodnocení

No urcite. Bez karty PC bezi normalne. Obrazovku mam zapojenou a vsechno funguje. chyba sice jeste muze byt ve slotu, ale myslim, ze spise v te graficke karte. Bohuzel nemam jak ji vyzkouset. Ale to uz v servisu zjisti.

A monitor máš připojený k čemu? Ke konektoru z integrované grafiky na základní desce?

a zkusila jsi tam tu kartu dát znovu? Občas se nepatrně hne a...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]