Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Internet v notebooku

Od: ing16* odpovědí: 3 změna:

Chtěla bych se zeptat na ten internet v notebooku od t-mobile za 699 kč...to je cena za měsíc?a myslíte že mi půjde všude?chystám se na prázdniny pryč budu v lese a newim jestli mi to tam půjde děkuji

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

alf*
hodnocení

0x

pokud tam bude signál tak ano, to asi tady nikdo nebude vědět v kterém lese je a v kterém není signál T-mob

doplněno 07.06.09 14:09:

pokud je možnost tak osobně nebo přes známého poblíž ověřit. Jsou sice mapy, ale třeba my bydlíme v plném pokrytí a v ložnici a části pracovny je signál horší a v jednom bodě pracovny, prostorově asi tak 30x30x30 cm jsem dokonce nedostupný :)

celp*

Podíval bych se na mapu pokrytí signálem T-mobile.

hodnocení

0x

Já mám internet v notebooku od T-mobile za cca 830kč( internet standard). Připojení mám přes kartu 4G Combi karta. V místě, kde je pokrytí signálem internet 4G, internet chodí celkem rychle(hlavně větší města), kde není 4G, připojujete se přes Edge/GPRS, kde je rychlost horší. Je třeba si zjistit pokrytí na místech, kde se chcete pohybovat.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]