Nejste přihlášen/a.
Propojil jsem originál kabelem notebook s LCD televizi. Po vyhledání kanálu jde obraz, ale nejde zvuk. Poraďte prosím. Díky
Pokud to je S-video kabel který je naznačen v názvu otázky tak se ani zvuku nedočkáš. S-video přenáší opravdu jen video, pokud chceš i zvuk tak musíš použít výstup na sluchátka a vstup zvuku u TV, nebo musíš použít HDMI
Ano, je to originální 7 kolikový kabel na S-video. Myslel jsem, že horní 3 kolíky jsou video a dolní 4 kolíky stereo audio.
No jasně, něco takového maj grafiky, ale to přeci neni S-video, nebo snad je v televizi tento konektor?
Na vaši www stránce jsem našel jen samici mini DIN 7 pin (F) , konektor pro audio a video, samice. Tuto zásuvečku mám v notebooku a na TV a tyto zásuvky jsem propojil originálním kablem.
doplněno 08.06.09 23:26:Pánové, teď jsem našel popisku v krabici.
"Konektor "ProClass"- pro domácí kina
Umožňuje propojení: digi.kamera / DVD přehravač / video / TV / promítačka.
Vyrobeno v Číně
Oklamalo mě a tedy i já vás, že v návodu notebooku je tato zásuvečka označena jako výstupní port S-video/TV-out a popiskou:
" Umožňuje připojení k TV nebo zobrazovacímu zařízení se vstupem S-video
doplněno 11.06.09 15:32:Prosím, pokračujte v odborných radách!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.