Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nejde zvuk u Svideo

Od: toni* odpovědí: 6 změna:

Propojil jsem originál kabelem notebook s LCD televizi. Po vyhledání kanálu jde obraz, ale nejde zvuk. Poraďte prosím. Díky

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Pokud to je S-video kabel který je naznačen v názvu otázky tak se ani zvuku nedočkáš. S-video přenáší opravdu jen video, pokud chceš i zvuk tak musíš použít výstup na sluchátka a vstup zvuku u TV, nebo musíš použít HDMI

toni*
hodnocení

Ano, je to originální 7 kolikový kabel na S-video. Myslel jsem, že horní 3 kolíky jsou video a dolní 4 kolíky stereo audio.

S-video nemá 7 pinů pcplus.cz:8080/...

To tam bude mít asi toto:

pcplus.cz:8080/...

No jasně, něco takového maj grafiky, ale to přeci neni S-video, nebo snad je v televizi tento konektor?

toni*
hodnocení

Na vaši www stránce jsem našel jen samici mini DIN 7 pin (F) , konektor pro audio a video, samice. Tuto zásuvečku mám v notebooku a na TV a tyto zásuvky jsem propojil originálním kablem.

doplněno 08.06.09 23:26:

Pánové, teď jsem našel popisku v krabici.

"Konektor "ProClass"- pro domácí kina

Umožňuje propojení: digi.kamera / DVD přehravač / video / TV / promítačka.

Vyrobeno v Číně

Oklamalo mě a tedy i já vás, že v návodu notebooku je tato zásuvečka označena jako výstupní port S-video/TV-out a popiskou:

" Umožňuje připojení k TV nebo zobrazovacímu zařízení se vstupem S-video

doplněno 11.06.09 15:32:

Prosím, pokračujte v odborných radách!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]