Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Soubor DMG

Od: lordnick odpovědí: 2 změna:

Chtěl bych se akorát zeptat jakým programem bych měl otevřít soubour DMG... Když sem si stáhl hru tak mě vyjel že instalační soubor je ve formátu .DMG... Jenže tenhle formát mě žádná z aplikací nepodporuje... Tak bych se chtěl akorát zeptat jestli není někde na internetu ke stažení (Klidně i placený) aplikace která by to podporovala tento formát. Děkuji moc.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

sondaw*
hodnocení

2x

Jde o image soubor, nainstaluj si UltraISO, DeamonTools nebo nějaký podobný program, který umí pracovat s image soubory a zkus to.

Myslím ale, že *dmg je soubor, který používá MAC, i kdyby se ti ho podařilo rozbalit, data která získáš pravděpodobně nebudou ničemu

lordnick
hodnocení

Díky moc... Co jsem si o tom na webu vyzjistil víc tak formáty .DMG podporují i windows. Bohužel sem ale nenašel ten správnej program. DEAMOS tools mam a v tom mě to taky nende otevřít. Ale dík skusím tu UltraISO.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]