Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

V síti již existuje shodný název

Od: nazev odpovědí: 4 změna:

Dobrý den. Při zapnutí PC a zobrazení účtů uživatelů PC se zobrazí chyba "V síti již existuje shodný název". Název pc jsem při instalaci dal takový, který jen tak nikdo mít nebude...Co stím? Děkuju

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

damak*
hodnocení

0x

Název je myšleno jako IP adresa daného pc, někde se stala chyba při nastavování routeru pokud ho používíte k připojení do sítě.

Podívejte se do nastavení routeru a nastavení v pc.

Start/Spustit program/zde napište cmd do příkazového řádku napište ipconfig/all Zobrazí se vám jendnotlivé IP.

Mužete mít v PC nastavenou i pevnou ip ale pokud používáte router tak je to špatně.

Zobrazit sítová připojení/Vyberte sítovou nebo wifi kartu(to co používáte k připojení)/Vlastnosti/ a zde sjedte níže a vyberte Protokol síte internet TCP/IP/ a zde opět dejte vlastnosti-pokud máte router vyberte přidělení IP automaticky.

Pokud problém nebude vyřešen opět se tu ozvěte:)

hodnocení

0x
A pokud to nedělá bordel tak bch se na to vys...
Mě to tak již dělá pár let a to bylo na obou pc měneně jak windws tak i poskytovatel..
Typuju že na 99% máte WinXP.U nich je t celkem běžný jev..
nazev
hodnocení

Ano, Win XP H.E...Jinak s IP adresou by to nemělo mít nic společného, pač to jsem měl už taky..A to se zobrazoval že IP adresa koliduje s jinou...

luk*
hodnocení

0x

Jedná se o název počítače :)

jinak do říká Damak o statické IP adrese za routerem,

tak být může,ale musíte mít router správně nastavený...

Ale většinou se používá automatické (dynamické) přidělení ip adresy.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]