Nejste přihlášen/a.
Má někdo prosím zkušenosti s antivirem , F-Securite Profi , který společnost O2 nabízí bezplatně na jeden rok? Mně bez problémů fungoval od února 2009 a nyní již více jak 20 dnů oznamuje , že " definice virů jsou zastaralé". Neprobíhá aktualizace. Pokoušel jsem se to řešit i cestou technické pomoci O2 , novým stažením a instalcí , ale zatím bez úspěchu. Děkuji.
Dík za snahu o pomoc. V odkazu jsem nenašel žádný návod, jak odstranit uváděný nedostatek. Doplňuji , že včechny požadavky na F-Secure mám splněny včetně aktivačního klíče platného do duben 2010 .
Dík za zajem o můj problém. Přeinstalace se povedla a již je vše vpořádku-děkuji.
Byla provedena i přeinstalace IE 8. Tak ani nevím kde byla chyba. V centru zabezpečení nešla zapnout "Ochrana proti virům",ale nevím jak se to najednou v průběhu přeinstalace změnilo.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.