Nejste přihlášen/a.
Ahoj prosim vas jak mam nastavit routrik vubec se v tom nevyznam mam s kamosem dohromady internet jsme prez pokoj mam tu tento router a chci to mit na wifi predevsim mam notase a nebavime sedet porad u kabelu pls help poslete mi podrobny popis budu moc rad zachranite mi zivot
To je hezky ale nic sem tan nevicet ja mam vedenej internet od souseda mame internet dohromady a on to ma z routru vedeny kabelem ke me a ja mam napichlej dalsi routrik vsechno mi jde jenom tam chci nastavit heslo nevim kde a jak
Jaký heslo?
1) tam máš návod kam kouknout, u všech routerů je to stejný, jen menu se liší- nastavuješ WAN- parametry poskytovatele- tam bude kabel od kamarada, u tebe prvního routeru. LAN je tvé kabelové rozhraví a WLAN (WIFI) je bezdrátová síť. Čeho chceš podrobný popis?
2) proč máš router? Jelikož router má kamarád tak tobě by stačil switch...jediněpokud jsi chtěl odfitrovat ty dvě sítě tak to má smysl.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.