Nejste přihlášen/a.
Prosím o radu spravil som si novú zálohu systému do D-čka ale záloha má 6.8GB a chcem si ju vypáliť na DVD disk ale mi tam nevojde ako ju môžem stlačiť spraviť kompresiu prípadne rozdeliť na 2-va DVD pomocou Win RARU alebo iného programu aby sa záloha takto vošla na jedno/dva DVDčka. A ktorí program na zozipovanie je asi tak najlepší a zároveň aj rýchly lebo napr: Win Rarom pri najlepšej kompresii to trvá aj viac ako 2hodiny. fidel
Programy na zálohu systému / partície často umožňujú vytváranie zálohy v súboroch na užívateľom nastavenú veľkosť. Skontroluj si nastavenia programu a nastav si veľkosť DVD (asi 4,3GB). Program potom sám rozdelí zálohu pri jej vytváraní na súbory požadovanej veľkosti.
doplněno 01.06.09 19:12:Ešte doplním - rozdelíš to jednoducho napríklad v Totalcommandéri Súbor / rozdeliť - a nastav si veľkosť 4000 MB - rozdelí to na dva súbory, jeden o nastavenej veľkosti a zbytok. Výhodnejšie je to ale ako som vyššie písal, program pri obnovení zo zálohy potom vie s rozdelenými súboemi pracovať, súbor rozdelený iným programom by si musel pred použitím spojiť - ale to tiež nie je problém.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.