Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nainstalovat program zvuku a podporu her

Od: leontina* odpovědí: 3 změna:

Dobrý den,

prosím vás o radu jak znovu nainstalovat podporu zvuku a her.Podařilo se mi při čištění disku vymazat dlouho nepoužívané soubory a pravděpodobně i s těmito programy.Když se snažím o novou instalaci ozvučení uakzuje se mi stále,že zvuk neexistuje.O hrách zase ,že není program s podporou pro hry,atd.Dříve bylo vše OK,ale po téhle mojí chybě už ne.Co se stane,když vložím a nainstaluji originál CD s programem WORKS 8?Pomůže to a nebo bych zase něco vyvedla?Všem moc děkuji!Už si vážně nevím rady.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
Jen neobnovujte systém protože si potom hodíte mašli..!
Works je takový lepší poznámkový blok je to spíše k ničemu...
Pro podporu her si stáhněte Javu(první odkaz) a direct(druhý odkaz)
stahuj.centrum.cz/...
stahuj.centrum.cz/...
a pro zvuk ovladače zvuku
stahuj.centrum.cz/...
Pokud něco nebude fungovat napište, mnou vypsané věci jsou spíše na WinXP
leontina*
hodnocení

Děkuju vám,myslím,že se mi to díky vám podaří opravit;)*placni*.

miira*
hodnocení

0x

Spíš by mohlo pomoci "Obnovení systému", pokud je funkční.

= pravým tlačítkem na ikonku "Tento počítač", potom "Vlastnosti" a tam už je záložka "Obnovení systému. Ale doporučuji si nejprve o tom něco přečíst

- Works8 je pouze kancelářský balík, to nemá se zvukem nic společného

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]