Nejste přihlášen/a.
dosel mi e-mail a nejde mi prehrat vypada takto metin2 yang heck.rar,cim ho mam prehrat?DIK
Ano,je to podezřelé a tedy pozor na nevyžádané emaily.Jinak pokud máš zájem se něco přiučit,tak tady: idoc.vsb.cz/...
pokud bych takovy e-mail otevrel a byl v nem cervik a pod. antivir. by ho nechytl? mam sice pouze avast dany na vysokou citlivost . tak by o nej mohl zavadit.
jak už ho jednou otevřeš,je pozdě a co se týče avastu,není to zrovna to nej,nod32 je lepší.Nezapomeň že zločinec je vždy o krok napřed.Znamená to že než se vytvoří obrana,vir napáchá spousty škod.Je to vlastně jednoduché.Nejdřív poznej chování protivníka a teprve potom ho můžeš porazit.Jsou občas tak dokonalí že ho ani sebelepší antivirák nezaznamená. Jukni sem: peetko.estranky.cz/...
to se ale bavime o placenych., mam spis zalusk na NORTNA kdyz uz neco platit Nespoleham se pouze na antivir. zalezi preci na tom kdo datluje do klavesnice
datlovat může kdokoliv,jde hlavně o to na jaké stránky se leze,jaké maily se přijmou,co se z netu stahuje a tak podobně.Nej průser je lézt na péčka ale to dělá skoro každej,v tom případě je každá rada zbytečná.Ani Norťák vše nevyřeší.Stáhni SPYBOT,,jukni třeba sem: spyware.cz/... To je takovej šťoural a najde opravdu dost co by jinej prográmek nezvládl.Stáhni ho tady: stahuj.centrum.cz/... je docela náročnej tak pokud projedeš kontrolu,nezatěžuj kompa ničím jiným pokud máš slabší mašinu
zvlastni muj prvni (vir)byl kdyz jsem se dival na tuzidlo na vlasy pro mou zenu a musim rict to byl mazec (prejmenovany slozky apod,) podle me nejde o stranky ,ty nevidis co stranka sebou nese, to pozna ant. nebo huř TY na svem PC .Nekdo se diva po bazarech a taky ho chytne . nikdy nevis co te potka ...
Také se mi to zdá divné a málo pravděpodobné, že je to mail od někoho známého. V tom případě bych to určitě neotevírala a smazala
na nepresnosti se asi nedivaji ,tedy nic nerikali .Spis je zajima samotna hra .Jo kdyby to byl test z cestiny tak to je jina...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.