Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přípona RAR - čím otevřít?

Od: neo* odpovědí: 18 změna:

dosel mi e-mail a nejde mi prehrat vypada takto metin2 yang heck.rar,cim ho mam prehrat?DIK

18 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

pokud jsi si jistá, že ti to poslal někdo, koho znáš pak vyzkoušej WinRAR: rar.cz/...

celp*

Nebo AlZip.

james70*
hodnocení

2x

Ano,je to podezřelé a tedy pozor na nevyžádané emaily.Jinak pokud máš zájem se něco přiučit,tak tady: idoc.vsb.cz/...

neo*
hodnocení

pokud bych takovy e-mail otevrel a byl v nem cervik a pod. antivir. by ho nechytl? mam sice pouze avast dany na vysokou citlivost . tak by o nej mohl zavadit.;)

james70*

jak už ho jednou otevřeš,je pozdě a co se týče avastu,není to zrovna to nej,nod32 je lepší.Nezapomeň že zločinec je vždy o krok napřed.Znamená to že než se vytvoří obrana,vir napáchá spousty škod.Je to vlastně jednoduché.Nejdřív poznej chování protivníka a teprve potom ho můžeš porazit.Jsou občas tak dokonalí že ho ani sebelepší antivirák nezaznamená. Jukni sem: peetko.estranky.cz/...

neo*
hodnocení

to se ale bavime o placenych., mam spis zalusk na NORTNA kdyz uz neco platit;) Nespoleham se pouze na antivir. zalezi preci na tom kdo datluje do klavesnice:)

james70*

datlovat může kdokoliv,jde hlavně o to na jaké stránky se leze,jaké maily se přijmou,co se z netu stahuje a tak podobně.Nej průser je lézt na péčka ale to dělá skoro každej,v tom případě je každá rada zbytečná.Ani Norťák vše nevyřeší.Stáhni SPYBOT,,jukni třeba sem: spyware.cz/... To je takovej šťoural a najde opravdu dost co by jinej prográmek nezvládl.Stáhni ho tady: stahuj.centrum.cz/... je docela náročnej tak pokud projedeš kontrolu,nezatěžuj kompa ničím jiným pokud máš slabší mašinu

neo*
hodnocení

zvlastni muj prvni (vir)byl kdyz jsem se dival na tuzidlo na vlasy pro mou zenu a musim rict to byl mazec (prejmenovany slozky apod,) podle me nejde o stranky ,ty nevidis co stranka sebou nese, to pozna ant. nebo huř TY na svem PC .Nekdo se diva po bazarech a taky ho chytne . nikdy nevis co te potka ...

hodnocení

1x

Už podle názvu se mi to zdá divné...opravdu ten mail čekáš?

sondaw*

Také se mi to zdá divné a málo pravděpodobné, že je to mail od někoho známého. V tom případě bych to určitě neotevírala a smazala

neo*
hodnocení

tu hru hraji mi kluci , a prisel jim tento e-mail,mame domluvu ze pokud neco jim prijde a oni ho neznaji tak mi o tom reknou. Uz je smazana ale zase vim jak podobne soubory s priponou RAR otevirat ,diky

hodnocení

0x

Anebo to v Total Commandru otevři jako adresář a soubory uvnitř jednoduše vykopíruj.

alf*
hodnocení

0x

jéé, ty hraješ Metin, co překlad do češtiny, dobrý?

neo*
hodnocení

ja ne jsem asi mimo věk,:)ale mi kluci 9a12.Ale co se tyce cestiny nevim vcem by mel byt problem?

alf*

no jestli se líbí nebo zda tam jsou nějaké nepřesnosti v překladu, to by mě zajímalo

neo*
hodnocení

na nepresnosti se asi nedivaji ,tedy nic nerikali .Spis je zajima samotna hra .Jo kdyby to byl test z cestiny tak to je jina...*smich*

june

ja jsem hral metina v anglictine a ted je konecne v cestine - nerek bych, ze tam jsou nepresnosti nebo chyby, je to absolutne v poho (na rozdil od jinejch her(!)

mohli by dat vic her do cestiny, to by bylo mega super

alf*

tak to mě těší, že spokojenost

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]