Dobrý den.Podíval jsem se na nějaké video na internetu a po ukončení se počítač zasekl a na nic nereagoval,tak jsem ho musel vypnout ručně.Ted se dá pouze zapnout,naskočí tam nějaké hlášení o pokuše a už na nic počítač nereaguje,takže se musí vypnout opět ručně.Nevíte prosím co s tím?Moc děkuji
Pro lepší orientaci rádců uveďte co je napsáno po spuštění na obrazovce...
mark*
Tak je tam v kostce psané.Zkontrolujte zda se v počítači nevyskytují viry,odeberte nově nainstalované programy,jestli je správně nakonfigurovaná a zakončená,pomocí příkazů CHKDSK/F zkontrolujte zda není disk poškozen.Co můžu zkontrolovat,když se tam nelze dostat.
sondaw*
Nespustíš PC ani v nouzovém režimu? Při náběhu systému několikrát stiskni F8
celp*
Možná je to hloupost,ale vytáhněte PC ze zásuvky a třeba po 10 minutách připojte do zásuvky a zkuste nahodit.
tealc*
Chtělo by to vědět verzi OS. Pokud XP tak vlož před zapnutím do PC návratovou disketu (nebo instalační DVD) a spusť konzolu pro zotavení a dej příkaz: FIXBOOT_C:
doplněno 31.05.09 11:58:
A nejprve vlez do BIOSU po startu mačkej klavesu F5 a obnov HDD...mozna se tim zasekem vyhodil...obcas se my to taky stavalo na stare masine. Jen to zkontroluj a dej automatickou detekci. Pak save a exit a kdyz to nepomuze udelej to co jsem napsal prve.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.