Nejste přihlášen/a.
Ahoj všem, mám problém s čtečkou iTEC typ CR-T2-U2C.Potřebuji z 1GB CF karty stáhnout fotky do PC a při připojení čtečky ji Win XP hned pozná a zobrazí se jako vyměnitelný disk,ale při vložení 1GB karty CF od IBM se jednotka zase ztratí a nekomunikuje.Může mi někdo poradit čím by to mohlo být? Karta ve foťáku normálně funguje tak nemůže být špatná.Děkuji za radu.P.
4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení
p.
Ahoj, dělají to celkem ještě 2 čtečky které jsem zkoušel,a dokonce i ta co mi na jiném počítači funguje.Potřebuju fotky přenést a nedaří se mi to.Na 2 počítači mám Win98 a tam je to bez problémů,ale jak to připojím k XP tak se to všechno chová stejně.P.
p.
Už jsem na to přišel!..Gb CF karta je Microdrive a má cv sobě miniaturní harddisk a napájení u některých čteček respektive napájení skrz usb a čtečku asi nestíhá-jina CF která nemá Microdrive je bezproblémů..smůla že u PC co mám v práci asi nestíhá zdroj z usb - musím asi sehnat čtečku s extra napájením,nebo tuhle rozebrat a napájet ji třeba adaptérem..ale ta práce..to snad je lepší sehnat jinou..Stačilo by snad dát nějak impuls na roztočení mini disku a potom už by asi jela..co třeba pomoci Kondenzátorem?..nebo tak něco?P.
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]