Nejste přihlášen/a.
Ahojte, chtěl bych si koupit notebook na běžné užívání. Vybral jsem si dva. Jestli byste je nemohli zhodnotit, popřípadě odkázat na nějaký s podobným výkonem/cenou.
Předem díky
Tak takhle kriticky bych to neviděl - mám na vývojářském NB Visty skoro 2 roky a nemám problém ani s ovladači, kompatibilitou nebo výkonem. Samozřejmě Windows 7 se rýsují ještě lépe. Jakmile bude k dispozici RTM verze (údajně v srpnu), půjde to tam jako primární systém. Zatím je používám jenom jako virtuální stroj.
Reagoval jsem spíš na problémy s vytížením a výkonem. 6 let stará aplikace (rok 2003?) samozřejmě nemusí fungovat, to jsou v IT skoro 2 generace. Pro běžného uživatele to ovšem může být limitující. Slušně napsaná aplikace by neměla mít zásadní problém, pokud by autoři dodržovali základní doporučení Microsoftu. Stačí si vzít, kolik programů má problémy s velkými fonty, a to není věc, která by souvisela s Vistami.
Funkčnost zmiňovaných aplikací pod Windows 7 ve mě budí dojem, že tvůrci s prominutím něco "oje**li". Doufám, že to nebude něco ve stylu kompatibility starých MSDOS programů udržovanou za každou cenu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.