Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Notebook-cisteni obrazovky

Od: kostik* odpovědí: 10 změna:

Dobry den,cistil jsem si obrazovku hadrikem bez ruznych pripravku na myti oken , proste voda a kdyz jsem to myl tak jsem obcas pritlacil a videl jsem cernou skvrnku na monitoru.Poskodil jsem ho? ta skvrnka tam je jen kdyz na to vic pritlacim .Jen na miste kde pritlacim.Jo a na hadriku jsem mel obyc vodu.A jeste jsem se chtel zeptat kdyz namocim hadrik a zacnu utirat tak na mistech kde je voda (jen v jednom miste)dolni casti monitoru tak tam zustanou dele nez ostatni,ale pak zas za chvilku zmiznou.

Dekuji za odpoved,na notesu mi moc zalezi,proto resim uplne kravinky. :)

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

sondaw*
hodnocení

3x

Tak nejlepší co znám já je tohle :)

www.funpic.hu/swf/...

pravdomluvny*

Sondaw, Ty jsi na odstřel :) Ale pro toho, kdo si myje display mokrou handrou, je to dobrá alternativa :)

celp*

Aby bylo úplně jasno LCD Monitory,obrazovky a displeje NEMYJEME MOKRÝM HADREM!

Ahoj, dlouho jsem tu nebyla, zapomnela jsem ti udelit tehdy onehda bodik za uzasnou odpoved , tak jsem to tewd a tady napravila. Ono ten odkaz cos dal je take super. I kdyz ja meju monitor sveho Dellu jen namocenou a vyzdimanou kuzi stejne jako klavesy a cely notebook a je to nejlepsi co muze byt. Takze tak a doufam, ze krivdu na tobe napachanou jsem odcinila. A RADA!

celp*
hodnocení

0x

Dobrý den.Nebojte se nepoškodil jste ho. To je u LCD monitorů běžný jev.Jen na něj moc netlačte .Prostě to chce zlehka.

kostik*
hodnocení

Hm to jo , ale ja vul jsem do nej omylem rejpnul nehtem ,ale nic tam nezustalo,muze se to projevit pozdej?

celp*

Pokud není poškození viditelné nemějte obavy.Příště pozor je to z plastu.Bacha na ostré předměty.

kostik*
hodnocení

J dekuji za vase odpovedi :)

Jo a s temi ostrymi predmety se memu kamosovi stalo ze maval s klicema pred svym LCD a ono mu to tam vlitlo a udelalo nevim jak se to da popsat,no proste takovou diru malou,ale monitor mu funguje dal.

Jo a chtel jsem se zeptat ohledne plazmove televize.Mame ji asi uz rok a asi po 3 mesicich provozu ta televize zacal nejak blbnout.Proste obcas se jakoby zapne trochu sviti , ale nic neukazuje a hned po sekunde se zase jakoby vypne , opakuje se to nekolikrat za den.A jeste jsem si vsiml takovych dvou cervernych tecek nekde priblizne uprostred televize te tecky blikaj,ja ted nevim zda se jedna o zavadu.Dekuji za odpoved.

Na čištění nejen LCD obrazovek jsou k dostání speciální sety (ubrousek + roztok). Dělá je spousta výrobců a mám s nimi výborné zkušenosti.

hodnocení

0x

na monitor se zasadne nesaha a kdo to udela, dostane pres pazouru :) Porid si kousek kuze, namoc, hodne vyzdimej a uvidis ty uzasny vysledky! Monitor i plasty... a pak mi napis, ze to byla vyborna rada...a mas ji zadarmo! :))

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]