Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Výukový program - nahodilé obrázky

Od: cibule odpovědí: 2 změna:

Dobrý večer,

potřebovala bych poradit, nemáte někdo zkušenosti s bezplatnými výukovými programy? Jsem zvyklá si vytvářet výukové prezentace, kdy se objeví obrázek např. zvířete a po kliknutí tam vyjede jméno toho zvířete, s dalším kliknutím přijede další obrázek a tak to jde dál a dál. Problém je v tom, že si pak pamatuju spíš jména zvířat tak, jak jdou po sobě a né podle obrázku, potřebovala bych tedy program, který bude obrázky pouštět nahodile.

Ocením každý nápad, děkuji a přeji hezký víkend

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

naihonn*
hodnocení

0x

Já to zatím takhle nepoužil, ale Anki tohle dokáže. Dokáže takhle zkoušet a vložit nejen obrázek, ale i zvukový soubor či video. Já to používám na učení slovíček, ale v zásadě je to na cokoli, co si člověk potřebuje zapamatovat.

ankisrs.net/...

cibule
hodnocení

Jé, děkuji moc za radu :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]