Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Rundll32.exe

Od: vanejo odpovědí: 5 změna:
mám problém když chci otevřít jakejkoli soubor píše mi to že chybí soubor rundll32.exe dá se to někde stáhnout nebo musim nějak opravit windiws poraďte prosím dík

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

zwiki*
doplnit odpověď
hodnocení

0x
Tohoto hlášení si nevšímej.Je to vir.Měl jsem s tím taky starosti a nemohl jsem na to přijít.Až,když jsem nainstaloval NOD32,přestalo mě to"otravovat":)
vanejo
hodnocení

ale já nemůžu otevřít vůbec žádnou složku takže ani žádnej staženej soubor prostě vůbec nic takže to asi nebude vir
josi.ow*
Mě se to stalo taky a byl to vir. Pomohla mi jenom reinstalace.

To jsi teda dobrej, až na to že podobné kraviny často dělá jedna úloha spuštěná po startu- stačí si ji v msconfig (případně v reg) najít a zamezit spuštění po startu.

Dále pak existuje opravná instalace kdy se zachová nastavení programů a podobně,jen to reinstalne jádro woken

Až pak bych se uchyloval k reinstalu

doplnit odpověď
hodnocení

0x
ja bych projel win na přítomnost spywaru (adaware,spybot) pak necim na viry a trojany (nod32 a třeba stinger) no a pak bych teprve uvažoval o opravné instalaci (nabootovat z instalačního cd,a dát opravit instalaci)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]