Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Drivery pro základní desku ASUS M2N-E SLI ASUS M2N-E SLI.

Od: miczk* odpovědí: 4 změna:

Ahoj, měl bych takový dotaz. mám grafiku nVidia GeForce 8600GT a zákldadní desku ASUS M2N-E SLI. Na stránkach Nvidie, když chci stáhnout nejnovější ovladače na grafiku se mi zobrazí také možnost pro Hl. desku tzv.: nForce4 series. Trochu mě zaráží že se to objevuje i když je to ASUS hl. deska. Je bezpečné tyto drivery instalovat a pomohou mi?

Díky za odpověď

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Ovladače na desku spočívají hlavně v ovladači pro chipset a na ten seženeš ovladač buď u výrobce desky a nebo přímo u dodavatele chipsetu. Nekoukal jsem který máš chipset, ale obecně pokud je to možné tak stahuj ovladače u výrobce desky čili u ASUSu kde zadáš jméno desky a vyjedou ti všechny ovladače, včetně případné síťovky atd

pmat*

K tomu bych podotkl, že výrobcem čipsetu této základní desky je nVidia. ;)

Jak řikám, nekoukal jsem ;) Ale obecně to raději stahuju z webu výrobce desky pokud je to možné...

hodnocení

0x

Pokud ti PC nevykazuje někou nestabilitu či problémy a vše ti jede jak má, netřeba znovu instalovat ovladače na desku. Vyššího výkonu tím nedosáhneš.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]