Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vista Home Basic

Od: frantus® odpovědí: 2 změna:

Dobrý den,
chtěl sem se zeptat vim že se to asi nemá ale myslím si že to má takhle většina uživatelů chtěl bych si stahnout Windows Vista Home Basic a dát do něj klíč který najdu někde na internetu. Píšu sem proto jestli se do toho můžou pouštět aktualizace když to bude nelegální a nebo jestli mi nějak nezablokujou počítač. Děkuji

doplněno 25.05.09 15:44:

Promiňte ještě jsem se chtěl zeptat jestli mi pojede na procesoru Intel Celeron D 3,06Ghz na RAMce 1,5Gb a na grafice GeForce FX 5500 128Mb. Vim je to celkem vykopávka ale hrozně se mi líbí vista.

zámek
maverick uzavřel tuto otázku

Tadim ti, aby jsi začal uvažovat a software kupovat: dvtech.shop.ekatalog.biz/...

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

alf*
hodnocení

0x

celkem se mi líbí Ford Kuga, myslíte, že když nějaký ukradnu tak na mě přijdou?

hodnocení

Nějak sem nepochopil, prosím o inteligentní odpověď. Děkuji moc.

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]