Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak zmenšit tabulku?

Od: 2874® odpovědí: 2 změna:

Ahoj všichni! Mám problém! posílám objednávky svému dodavateli a mám to přes tabulku microsoft excel! Dodavatel mi říkal že když mu přijde delší objednávka tak se mu vitiskne na dva papíry! Prý to má nějak zmenšit ale netuším jak!? *zed*Pomozte prosím! Díky tom

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Ať si nastaví při tisku: "Přizpůsobit na 1 stránku...".

alf*
hodnocení

0x

náhled tisku, vzhled stránky, záložka stránka a zakliknout přizpůsobit na 1 svisle a 1 vodorovně, to je jedna možnost

Druhá je označit oblast tisku, stává se, že někde v dokumentu je byť tečka kdesi

Třetí možnost je upravit stránku tak aby se vešla na jeden list, tato souvisí s prvním bodem, ono se může stát že stránka bude nečitelná pokud nějaký zapomenutý znak bude hodně daleko.

doplněno 24.05.09 20:02:

druhá strana asi též excel neovládá když toto řeší, fakt je, že takové dokumenty pokud mají bát k tisku a nejsou připravené mi též pijí krev.

Je tu i varianta, že mu to budete posílat v PDF

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]