Nejste přihlášen/a.
Ahoj všichni! Mám problém! posílám objednávky svému dodavateli a mám to přes tabulku microsoft excel! Dodavatel mi říkal že když mu přijde delší objednávka tak se mu vitiskne na dva papíry! Prý to má nějak zmenšit ale netuším jak!? Pomozte prosím! Díky tom
náhled tisku, vzhled stránky, záložka stránka a zakliknout přizpůsobit na 1 svisle a 1 vodorovně, to je jedna možnost
Druhá je označit oblast tisku, stává se, že někde v dokumentu je byť tečka kdesi
Třetí možnost je upravit stránku tak aby se vešla na jeden list, tato souvisí s prvním bodem, ono se může stát že stránka bude nečitelná pokud nějaký zapomenutý znak bude hodně daleko.
doplněno 24.05.09 20:02:druhá strana asi též excel neovládá když toto řeší, fakt je, že takové dokumenty pokud mají bát k tisku a nejsou připravené mi též pijí krev.
Je tu i varianta, že mu to budete posílat v PDF
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.