Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Microsoft Excel se chce instalovat

Od: nikkii odpovědí: 3 změna:

Dobrý den, mám nainstalovaný MS Office s programy Word, Excel, PP a Access. Všechny programy spustím bez problémů, pouze s Excelem mám jistý problém: když se ho pomocí ikonky pokusím spustit, naskočí mi tabulka s instalátorem. Netuším, co se chce instalovat, když všechny ostatní progrramy jdou spustit v pořádky a programy byly nainstalovány dohromady. Když dám storno instalace, tak se stornuje, ale program stejne nejde spustit. pokračovat v instalaci (i když nevím čeho)také nejde, chce to po mně instalační CD, ale to bohužel nemám, protože program kdysi instalovat kamarád ze svého CD. ale to je už nejaký rok..

netušíte, v čem je chyba? Jak excel zprovoznit? díky

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

1) kup si legální. Office 2007 pro domácnosti- 3 licence jsou za cca 1500

2) no právě že nechat dojet instalaci

nikkii
hodnocení

jenže mně jde o to, že to nikdy nedělalo. Například do včerejška to šlo v pořádku a ze dne na den, z ničeho nic tohle. Netušíte důvod? O nic víc mi nejde...

Nu je to rozbitý :P Netušim co s tim kdo prováděl a rady jsou tyto- nechat dojet instalaci, když nepomůže tak přes cd je možnost opravy instalace, když ani to ne tak odinstalovat a naistalovat, na všechno potřebuješ cdčko...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]