Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Propojeni PC a LCD TV full hd

Od: simi44 odpovědí: 3 změna:

Dobrý den, mám problém s propojením LCD TV a PC resp. Notebookem. V prodejně mi poradili at´ to propojím HDMI kabelem. Na obojím zařízení mám HDMI výstupy, ale když jsem to zapojil, nic se nestalo, jen černá obrazovka zustala : ( . LCD je Full HD zn. Sharp. Můžete mi prosím poradit co s tím a jak to, že mito nefunguje? Moc díky předem

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Na TV je nut zvolit správný vstup signálu a na notebooku se v ovladačích podívat, jestli je HDMI výstup aktivní.

assshack*
hodnocení

0x

Brý den :)

Jaká je to grafika? v ovladačích ( u ATI je to ATI control center) se musí zapnout druhý monitor ( TV ). U Nvidie je to podobné. Opět v menu obrazovky zapnout druhou obrazovku ( pokud je orbazovka detekována). Pokud není je chyba jinde. Krom toho, u TV se jedná u HDMI o vstup na kanále typu AV nebo přímo HDMI. Panasonic má vstup kanálu označen jako HDMI comp. u Sharpu to bude obdobné.

Napište prosím grafiku a na oplátku Vám pošlu foto návod jak nastavit druhý obraz

simi44
hodnocení

Zdravím grafiku na notebooku mam NVIDIA GeForce 8400M GS (512 MB) tak díky. V manuálu u tv mi to cosi píše o synchronizaci, ale nikde to v tv nemužu najít, jako by to tam nebylo, tak jsem rád ža každou radu. Díky

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]