Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Počasí!?

Od: mobilman* odpovědí: 9 změna:

Zdravím nevíte někdo zda je u nás v CZ nějaká internetová stránka o aktuálním počasí jako např. v USA mají WEATHER.com?-tato stránka slouží na upozornění před hurikány a všemi živelnými pohromami ...mají všude radary a je to zdarma...Jestli někdo znáte něco podobného informujte :)

Předem děkuji :)

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

katerina*
hodnocení

0x

pochybuji, že tohle ČR má co se týká počasí můžeš se podívat jen na předpověď počasí na celý týden nebo předběžně na měsíc, ale to je vše.

hodnocení

0x

Tohle by nestačilo? blesky.cz/...

hodnocení

0x

Zde je aktuální počasí, předpovědi i varování:
chmi.cz/...

mobilman*
hodnocení

děkuji,ale pořád to není ono ...Potřeboval bych aktuální radar takovej kterej by mi ukázal online počasí nad ústeckým krajem ...

Tak to asi budeš hledat dost těžko. Buď použij web kamery v Ústí nebo live kameru z Doksan. Tady:
chmi.cz/...

slonbonjohn*

Tady je radar, který si můžeš nastavit na konkrétní místo chmi.cz/...

celp*
hodnocení

0x

Vyzkoušej portál divoch.

malvinka*
hodnocení

0x

Rakušáci mají spolehlivé stránky, bohužel jsem zapomněla název - třeba mne někdo doplní...

lidka*
hodnocení

0x

Já se trošku bouřky bojím. *ee* A tak když hrozí nějaké větší hromobití, tak koukám na stránky Českého hydrometeorologického ústavu, kde mají pěkné znázornění "detekce blesků". Je to sice ne úplně aktuální, ale podle mapky se dá krásně vypozorovat, jak bouřka postupuje. *modla* Právě teď odpoledne tam je vidět souvislý pás hodně silných bouřek, jak jde šikmo republikou. A jsou tam i samozřejmě veškeré výstrahy, které ústav vyhlašuje.

http://www.chmi.cz/

doplněno 22.05.09 17:51:

a nebo toto: meteopress.cz/...

Jinak i města a obce mají na svých stránkách aktuální počasí. U nás má jeden meteorolog-amatér své stránky s aktuálním počasím i předpovědí přímo našeho města. Takže zkuste Magistrát Ústí n/L.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]