Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Avast protestuje

Od: coteda® odpovědí: 20 změna:

Zdravím všechny. U Avastu nejde nastavit rezidentní ochrana. I jsem ho přeinstaloval a ikonky a,i nejsou. Nastavím třeba standart a vrátí se jako neaktivní. kde dělám chybu. Na ostatních PC je vše ok.*ua*

20 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Nemůže za to vir? Každopádně odinstaluj avast pořádně- mají na to cleaner: avast.cz/...

hodnocení

odinstaloval jsem vše, vyčistil, nainstaloval znova a je to stejné.

Vypni body obnovení a projeď pc jiným antifirem (trial verze třeba NODa), spybotem, adawarem, trojan hunter... Myslim si že tam něco bude a nebo máš něco nabořené, ale nevidim ti do pc :)

hodnocení

Odinstaloval jsem Avast a ninstaloval jsem Spay and Destr... a našel jsem "pouze 19 trojanů" tak jsem je zlikvidoval. Co si můžu nainstalovat. Mám nechat SD, nebo mám nainstalovat něco jiného. Má taky rezid.ochranu.

Ale to neni antivir, co máš vyzkoušet jsem už řekl, pak odinstaluj trial noda a zkus znovu avast. Hlavne mej vypnuty body obnoveni

hodnocení

Nemůžu stahnout NOD, hlásí, že ESET Service nelze spustit - ptá se po oprávnění pro spuštění systémových služeb.

Tak nemáš administárorská práva? Co máš uvedeno ve start/nastaveni/ovladaci panely/uzivatele

A proskenuj to nečím dalším. Dále by nebylo od věci udělat obrátek z msconfigu- start/spustit/msconfig, zalozka po spusteni, zvetsit a udělat obrazky

hodnocení

Hlásí. CHyba skriptu, řádek 4, Znak 1,. Chyba: přístup byl odepřen. Kód: o, URL: res://c:WINDOVSsysrem 32usmgr.hta.

hezky rozhrabanej system...

kde je vypis msconfigu? Projeto necim dalsim?

alf*
hodnocení

0x

zkus si stáhnout combofix.org/... dodrž všechny kroky dle návodu to jest hlavně ukončit před jeho spuštěním zvláště různé anitviry a další rezidentní hlídače, ukonči i skype, icq a další, prostě všechno co jde. Pak ho nech makat, on bude psát co dělá a uvidíš. Odsouhlas mu hlášku že to je na vlastní nebezpečí. Pokud ale naskočí že program xxx ho omezuje a jdeš na to na vlastní nebezpečí tak to zruš a ukonči ten program a znovu ho spusť. Až skončí přejel bych to ccleanerem a to je všechno.
Druhá možnost zkus onlinescan buď eset, kaspersky, bitdefender. Pokud Ti nepůjde spustit online eset či kaspersky tak stejně nejspíš skončíš u bodu jedna protože tam budeš mít nějakého hajzlika zažraného. A potom znovu zkusit který online půjde spustit.

Tuhle jsem něco podobného řešil, firewall nechtěl počítač ani ukázat, antiviry odmítal a tímhle postupem jsem ho zase dostal do kondice.

hodnocení

Co kdybych ho srovnal bodem obnovení na začátek. Je to nová mašina a nic tam ještě nemám.

1) pokud jsi udělat co jsme řekl tak žádné body obnovení nemáš protože se logicky před odstraňováním balastu musí vypnout a to jsem ti taky řikal

2) to ti nepomůže, nebo přesněji pomohlo by to ale jen z části páč viry tím nesmažeš, možná by jsi ale dočasně zprovoznil část systému a nebyl by tak rozvrtaný

hodnocení

Počítač jede v pohodě. Zatím. Pustím se do toho odpoledne páč jdu do práce. Mám zatím aktivní S and D. Zlobí mě to, protože je to novej počítač.

To je úplně jedno zda je počítač novej nebo starej. Soused rozvrtal windows za tý den a to je proto že vypnul antifir, firewall a pouštěl do počáitače úplně vše- hrál si na hackera- tak se nazval a zkoušel nějaký utilitky. Dát to dohromady nešlo, nebo lépe řečeno bych na tom strávil až moc hodin...

Dej sem ten msconfig

hodnocení

msconfig, po spuštění: vše povoleno, ve službách je něco povoleno něco ne,

Jeeeeee, mě jsem o výpis, psal jsem to už několikrát, právě proto že je vše povolené, ale co je povolené:)

hodnocení

Takže položky po spuštění: HDeck, Winampa,NeroCheck,igfxtray,hkcme,igfxpres,NvCpl,nwiz,NvMcTray,ctfmon,LightScribeControlIP,TeaTimer,SpyEmergency,AdobeReader Spe + Syn,Open Office.org 3,0

Nešlo by spíš nafotit obrázky, spíš než název pomůžou názvy souborů...

HDeck? hkcme? Spe+syn? Spy emergency? To bych asi odškrtal určitě

hodnocení

Pane kolego děkuji za pomoc a ochotu se zabývat touto problematikou. Nakonec jsem to vyřešil novou instalací AVG a doladil jsem to do konce. Šlape jak hodiny a má co má mít. Ať se ti daří a díky.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]