Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Odinstalace Office

Od: papucok* odpovědí: 15 změna:

Prosím Vás poraďte.

Při odinstalaci offic 2007 jsem nedopatřením přerušil tuto odinst.

Nyní mi systém XP další odinstalaci office odmítá.

Nejde to ani v přidat nebo odebrat pr.

Nejde se ho zbavit.Co teď_

Díky za každou radu.

15 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Máš dvě možnosti:

- vyčistit to ručně, případně programem na odinstalace jako youruninstaller ktera si projede všechny podobné klíče v registru atd

- nebo jednodušší a to je dát tam instal cd office a tam je opravit instalaci, tu pust a pak to odinstaluj

papucok*
hodnocení

Ten uninstaler nepomohl.Budu zkoušet dál.Zatím děkuju.

papucok*
hodnocení

Instalační CD nemám.Když jsem se podíval na přidat a odebrat pr.,tak tam tato složka už není.Zůstala pouze ve filesu a ta nejde hodit do koše.

sondaw*

Je v té složce, která zůstala odinstalátor? Zkus to odebrat v nouzovém režimu nebo programem jako je třeba Revo Uninstaller

www.stahuj.centru/...

papucok*
hodnocení

Stahuji ten uninstaler.Zatím díky.

papucok*
hodnocení

A když bych chtěl nainstalova offic znovu pustí mě to?

myslím třeba 2000 nebo 2003?

díky

sondaw*

Pokud pořádně odinstaluješ stávající a vyčistíš PC, tak by neměl být problém

Neřikej že nemáš instalačku těch 2007, pak je otázkou jak jsi je naistaloval. Zbytečně kvůli tomu děláš vše složitě. Když naistaluješ starčí tak sice přepíšeš některé věci z office2007, ale jen některé a celkově se office 2007 nezbavíš. Udělej opravu instalace.

papucok*
hodnocení

Mám ho z Torrentu.Stáhl jsem to znovu se stejným klíčem a nainstaloval a zatím to fachčí.

Jen hlava mi už moc nefachčí,je mi 59 r.

V každém případě moc děkuji Vám oběma.

Chtěl jsem to přeinstalovat kvůli češtině.

Díky.

Ještě mám sice takový malý problém při startu systému ,napřed se mě černá obrzovka zeptá zda chci spustit XP Home,ale po čekání cca 27 sekund najede XP sám,nebo najede bez čekání po klepnutí Entu.Ale to už je nicůtka.

pravé tl na tento pocitac/vlastnosti/upresnit/ spusteni a zotaveni systemu- NASTAVENI/doba zobrazení seznamu operacnich... Staci odskrtnout, nebo alespon zmensit dobu. Případně vyeditovat boot.ini, ale to raději nedělej

Ty torenty! To tady nepodporujem

celp*

Torrent by mi nevadil,ale ty Cracknuté Office 2007.Nezkoušejte všechno co Vám kdo nakuká.

Udělejte si zálohy důležitých souborů na CD nebo DVD.Naformátujte pevný disk a začněte znova.

papucok*
hodnocení

Díky mavericku za pomoc ,systém najíždí bez černé úvodní obrazovky.

Karel.

Co se týče torrentů,mám vše legální až na ten jeden případ,ale i ten řeším.

Neni zač, schválně se někdy jukni v tom samém menu na položku upravit boot.ini nebo jak se to tam jmenuje, uvidíš tam 2 systémy a disky ze kterých startují :)

celp*

Ta černá obrazovka ,není tam napsáno ještě něco?Nepokoušel se někdo o spuštění pomocí kozoly obnovení?

papucok*
hodnocení

Díky,už to mám vyřešeno.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]