Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Převod mp4 na mp3

Od: stribrnak* odpovědí: 16 změna:

prosím všechny o radu jak mohu převézt mp4 na mp 3 v nějakém programu v češtině z angličtiny to nedokážu,stáhl jsem program pouze v ang.jazyce,děkuji za radu

16 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

MP4 formát je "video", kdežto MP3 je "zvuk". Co tam chceš převádět?

slonbonjohn*

S tím bych zcela nesouhlasil, občas se mě povede stáhnout LP v MP4 a je to jen zvuková stopa

vojtahavel*

Otázka je, jestli MP4 pouštíte MP4 v přehrávači, který to umí :)

slonbonjohn*

To jo, ale jednotlivé skladby nemají větší velikost, než běžné MP3, tak nevím...

vojtahavel*

Zkuste to otevřít např. pomocí KMPlayeru a uvidíte. Tedy pokud se tím chcete zabívat

stribrnak*
hodnocení

pouštím to normálně přes notebok ale přehraju stopy jen na mediamonkey,jinak zvukové záznamy třeba nero to nepustí

Jasně, i já ti vyrobím AVI kde bude hrát jen hudba ;)

stribrnak*
hodnocení

asi je to tak snad se dá udělat zvuk,stopa z videozáznamu si myslím

stribrnak*
hodnocení

asi trošku chyba příteli,jinak bych se neptal jen člověk se mýlí

stribrnak*
hodnocení

je to opravdu audio,ale na stahuj cz,jsem našel program,kterej toto umožnuje tak dík aza radu

vojtahavel*
hodnocení

0x

Pokud chceš vytáhnout z mp4 zvuk v mp3, stáhni si program FormatFactory

stribrnak*
hodnocení

díky příteli,doufám,že je to v češtině snad to dokážu

vojtahavel*

No pokud si to zvolíte, budete to mít v češtině :). Ale poradil/a by jste s angličtinou, tedy v tomto případě, protože program je velmi jednoduchý :)

stribrnak*
hodnocení

díky ale stejně si mi to nepovedlo,nejsem na toto velký talent

stribrnak*
hodnocení

snad ještě víc dokážeš poradit ,děkuju

rosenikki*
hodnocení

0x

No jestli je to myšleno jako převod videa na zvuk.. tak to bych poradila.. ale jinak teda nevím jak to je myšleno :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]