Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zvuk u windows movie maker

Od: elisa* odpovědí: 3 změna:

Prosím o radu ohledně windows movie makeru. Dělám film z různých videí, u některých chci nechat původní zvuk, k některým chci nahrát hudbu. Jde to? Když chci nastavit, aby byla sylšet např. jen ta hudba, vždycky se mi to změní u celého filmu, ale já to potřebuji jen u některých videí. Předem děkuji za postup, jak to udělat.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

stribrnak*
hodnocení

0x

Eliso jaký máš OS?ve WMM to jde ,klikni na nástroje a pak hlasitost uprav ,pokud máš win 7 nebo visty zkus raději

live mowie maker,

http://g.live.com/1rewlive4-all/cs/wlsetup-all.exe

tam se pracuje mnohem lépe

S

doplněno 30.11.12 19:16:

popřípadě zkus odtranit zvuk z videa zde

stahuj.centrum.cz/...

elisa*
hodnocení

Mám windows XP. Pod "nástroje" mám "úrovně hlasitosti" a to mi právě nastaví v celém tom filmu buďto jen hudbu nebo jen původní zvuky. Jenže já to chci u každého jednotlivého videa jinak. Ten film je už dost dlouhý, potřebuji to stihnout do Vánoc, nemůžu to dělat celé znova v nějakém jiném programu.

stribrnak*

stahuj.centrum.cz/...

doplněno 01.12.12 14:36:

Virtual dub použij tento

ulozto.cz/...

k němu dodej až ho rozbalíš toto

pak jej spustíš,v horní liště je kolonka hlasitost,tu si v daném čase můžes sama regulovat,

doufám,že už se ti to povede

S

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]