Nejste přihlášen/a.
Prosím o radu ohledně windows movie makeru. Dělám film z různých videí, u některých chci nechat původní zvuk, k některým chci nahrát hudbu. Jde to? Když chci nastavit, aby byla sylšet např. jen ta hudba, vždycky se mi to změní u celého filmu, ale já to potřebuji jen u některých videí. Předem děkuji za postup, jak to udělat.
Eliso jaký máš OS?ve WMM to jde ,klikni na nástroje a pak hlasitost uprav ,pokud máš win 7 nebo visty zkus raději
live mowie maker,
http://g.live.com/1rewlive4-all/cs/wlsetup-all.exe
tam se pracuje mnohem lépe
S
doplněno 30.11.12 19:16:popřípadě zkus odtranit zvuk z videa zde
Mám windows XP. Pod "nástroje" mám "úrovně hlasitosti" a to mi právě nastaví v celém tom filmu buďto jen hudbu nebo jen původní zvuky. Jenže já to chci u každého jednotlivého videa jinak. Ten film je už dost dlouhý, potřebuji to stihnout do Vánoc, nemůžu to dělat celé znova v nějakém jiném programu.
Virtual dub použij tento
k němu dodej až ho rozbalíš toto
pak jej spustíš,v horní liště je kolonka hlasitost,tu si v daném čase můžes sama regulovat,
doufám,že už se ti to povede
S
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.