Nejste přihlášen/a.
Ahoj, dneska jsem si stáhla prohlížeš Operu, protože Chrome mě už docela štval, ale nějak mi to neopravuje/opravuje překlepy v např. komentáři na youtube. Můžu napsat třeba jen "ahoj" a ono mi to červeně podtrhne, že tam mám chybu, i když ji tam rozhodně nemám. Jazyk mám nastavený čeština, tak nevím, v čem to bude... :/...:P:..
dobře, už to mám. děkuju. a můžu se ještě zeptat, jak je možné, že mi OPERA nepřekládá anglické (nebo jiné stránky, co nejsou české) weby do češtiny?
nevím proč by to dělat měla Chrome to nabízí, je to prohlížeč od Google a tedy využívá vlastní překladač. Opera nic takového v základu nemá.
Protože to umí jen prohllížeče s jádrem Chromium - nejen Chrome, ale třeba i SRWare Iron (doporučuji vyzkoušet, narozíl od Chromu neodesílá data Googlu a má pár funkcí navíc, popsáno zde).
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.