Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

OPERA vs pravopis

Od: break* odpovědí: 7 změna:

Ahoj, dneska jsem si stáhla prohlížeš Operu, protože Chrome mě už docela štval, ale nějak mi to neopravuje/opravuje překlepy v např. komentáři na youtube. Můžu napsat třeba jen "ahoj" a ono mi to červeně podtrhne, že tam mám chybu, i když ji tam rozhodně nemám. Jazyk mám nastavený čeština, tak nevím, v čem to bude... :/...:P:.. :(

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Klikněte pravým do textového pole a... :)

OPERA vs pravopis

break*
hodnocení

dobře, už to mám. :) děkuju. a můžu se ještě zeptat, jak je možné, že mi OPERA nepřekládá anglické (nebo jiné stránky, co nejsou české) weby do češtiny?

nevím proč by to dělat měla ;) Chrome to nabízí, je to prohlížeč od Google a tedy využívá vlastní překladač. Opera nic takového v základu nemá.

praivo*

Protože to umí jen prohllížeče s jádrem Chromium - nejen Chrome, ale třeba i SRWare Iron (doporučuji vyzkoušet, narozíl od Chromu neodesílá data Googlu a má pár funkcí navíc, popsáno zde).

tomasek*
hodnocení

0x

Pro kontrolu českého pravopisu v češtině stačí kliknout do jakéhokoliv input pole pravým tlačítkem a vybrat dole v kontextové nabídce Slovníky » Přidat/odebrat slovník(y)... Zaškrtněte češtinu, klikněte na další, přijměte licenční podmínky, nechte slovník stáhnout a dokončete.

break*
hodnocení

dobře, děkuji :) moc jste mi pomohli a j to už chápu _)

tomasek*

Kdyžtak od verze tuším 11 můžete do Opery instalovat různé doplňky - jedním z nich je i doplněk pro překládání stránek...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]