Nejste přihlášen/a.
Dnes mi přišel mail s následujícím textem (pod čarou).
Víte někdo, o co jde?
Samozřejmě jsem tam neregistroval a chtěl jsem se odhlásit, ale bez prvního přihlášení to nejde.
Na internetu jsem o tom nic nenašel (takže zaběhnutý projekt to asi nebude).
___________________________________________________________________________________________
Dobrý den,
rádi bychom Vás přivítali v již zaběhnutém projektu Admail ve kterém je už téměř 2,3 milionu užívatelů.
Budete dostávat to co je v dnešní době nejdůležitejší, informace. Získáte důležité informace o slevách, akcích, pracovních příležitostí a mnoha zajímavých nabídek z různých odvětví. Navíc za to dostanete i zaplaceno, až 5 Kč za každý přečtený Admail a až 50 Kč za vyplněný dotazník.
V tuto chvíli máte již na svém účtě 200 Kč jako vstupní bonus, stačí se jenom přihlásit!
Tohle je Váš první Admail. Klikněte zde, a přihlásíte se přímo do svého účtu, nastavte své heslo a vydeláte tím 5 Kč!
Tento email je zasilan na zaklade registrace Vaseho emailu na serveru Admail.cz, nebo poskytnuté licence třetí stranou a je odeslán se souhlasem uživatele. Z odberu techto emailu se muzete odhlasit ve svem uzivatelskem ucte na adrese www.admail.cz.
Stačilo by hledat... kravina
Vyplácí od 1000 nahoru a velmi těžko a dlouho se k takové částce budeš dostávat, jestli se vůbec dostaneš.
doplněno 30.11.12 18:25:maily přijdou tak dva denně po koruně a dotazník se dočkáš možná jednou za půl roku.
Kdysi jsem byl na Rmailu, je to to samé, "vydělal" jsem asi 70 Kč a pak jsem se na to z vysoka vykašlal. To co tam klikáš měsíc máš za hodinu brigády.
Jasně, že je to kravina.
Ale proč mi to píše tenhle mail.
To mi vytvořili účet na základě registrace na nějaký stránce vůbec s tim nesouvisející?
Hlavně by mě zajímalo, jak přišli na můj email a jak to úplně zrušit.
Taky mi to přišlo. Vyklikala jsem to do nevyžádané pošty. Vím, že se s adresami obchoduje, ale moc by mě zajímalo, odkud mě vyšťourali všichni ti magoři, co mi nabízejí hory doly černý les.
Já mám asi dva měsíce založenou novou emailovou adresu. Zatím jsem ji NIKDY, NIKDE A NIKOMU nedával, ani se přes ni nikam neregistroval, prostě nic.
Po dvou měsících už tam mám tak tři spamy denně od různých českých stránek a obchodů... Takže mě napadá jen to, že adresy prodává sám poskytovatel mailu, v tomto případě centrum.cz... pak mám email, na který se registruju VŠUDE a znají ho všichni a spamů mi tam chodí stejně.
Nevím, přišel mi stejný mail, tak jsem to zkusila. Říkám si, že za to nic nedám. Každý den otevíráme emailovou schránku, takže mi vůbec neublíží otevřít pár reklamních mailů navíc. A ještě je to i docela fajn, protože se mi na můj účet připisují peníze, jen tak za klik. A reklamní kampaně bývají zajimavé. Mně se to líbí. A prý pokud nechceš aby ti chodili maily od nich, stačí jim napsat a oni si tě vymažou z databáze.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.