Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vytažení části z filmu

Od: kubinec® odpovědí: 6 změna:

máte někdo výbornou zkušenost z nějakým freeprogramkem , který dovede z filmového souboru "vycucnout" cca 1 minutovou ukázku(upoutávku)?

a kterou bych si poté uložil do PC případně vypálil na CD/DVD

můžete mě dát tip?

díky

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

alf*
hodnocení

0x

já bych nejdřív kouknul na www. youtube .com jestli to už někdo neudělal za mě. Nevím o jaký jde formát videa, výstřihnout umí třeba picasa picasaweb.google.cz/...

hodnocení

nene, je to cca 40 minutový záznam z videokamery, který je uložen v PC jako soubor (WMV)

a potřeboval bych z něj "vycucunout cca 1 min. upoutávku"

v PC mám WinMovieMaker, ale nevím jestli to ten prg dokáže? sice jsem ho procházel, ale zřejmě asi ne!

paces*
hodnocení

0x

Čau chlape, mám pro tebe jeden tip. Nemám s tímto programem osobní zkušenosti, ale říká se o něm, že je jeden z nejlepších programů co se týče práce s videjkem. Už jen podle recenzí a funkcí stojí za to ho aspoň zkusit. Je to ADOBE AFTER EFFECTS, jestli chceš zkus, pak řekni jak si dopadnul ;)

paces*
hodnocení

0x

Je to ale profesionální prográmek, takže to není moc pro úplné amatéry, no uvidíš sám jak to půjde... Jestli ti nebude stačit 30 denní trial verze, tady máš odkazy na aktivační klíče -

výtka
Upozornění od sys maverick 23. 05. 2009 08:38:44

warez tu nepěstujem

celp*

S takovým free prográmkem jsem se nestkal .Snad VirtualDub.Ale dokáže to každá Videostřižna.Pokud to překovertujete do formátu pro stolní DVD Recorder jde to i v něm.

hodnocení

0x

Zkuste : NERO/NERO Vision/Vytvoř CD(DVD)/Vytvoř film. Zde lze vybrat a vložit požadovaný videosoubor , sestřihat , podle potřeby i další úvravy a následně upravený soubor uložit (vypálit).

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]