Nejste přihlášen/a.
máte někdo výbornou zkušenost z nějakým freeprogramkem , který dovede z filmového souboru "vycucnout" cca 1 minutovou ukázku(upoutávku)?
a kterou bych si poté uložil do PC případně vypálil na CD/DVD
můžete mě dát tip?
díky
já bych nejdřív kouknul na www. youtube .com jestli to už někdo neudělal za mě. Nevím o jaký jde formát videa, výstřihnout umí třeba picasa picasaweb.google.cz/...
Čau chlape, mám pro tebe jeden tip. Nemám s tímto programem osobní zkušenosti, ale říká se o něm, že je jeden z nejlepších programů co se týče práce s videjkem. Už jen podle recenzí a funkcí stojí za to ho aspoň zkusit. Je to ADOBE AFTER EFFECTS, jestli chceš zkus, pak řekni jak si dopadnul
Je to ale profesionální prográmek, takže to není moc pro úplné amatéry, no uvidíš sám jak to půjde... Jestli ti nebude stačit 30 denní trial verze, tady máš odkazy na aktivační klíče -
warez tu nepěstujem
Zkuste : NERO/NERO Vision/Vytvoř CD(DVD)/Vytvoř film. Zde lze vybrat a vložit požadovaný videosoubor , sestřihat , podle potřeby i další úvravy a následně upravený soubor uložit (vypálit).
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.