Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Linux na virtual PC

Od: dagma* odpovědí: 5 změna:

Ahoj.Já mám dotaz ohledně systému Linux. Chci ho vyzkoušet,ale bojím se něco zkazit...mám na Virtual PC Windows 7 ale Linux ( Ubuntu ) prý není vhodný pro tento program..jak na to ,abych si nezrušila Windows.? Děkuji za rady...:)...

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

alf*
hodnocení

2x

mám tedy virtualbox.org/... v něm Win7 a ubuntu a žádné problémy nepozoruji ani u jednoho systému.

yeah..win 3.11 rozjeto s utrapami na VB..
dagma*
hodnocení

stáhla jsem virtual box,ale při instalaci mě to varovalo,že poškodím počítač...že program/soubor není podepsán u windows...atp. Je to hrozba nebo jen varovná informace?

alf*

tak to si nevzpomínám zda mi při instalaci skočila tahle hláška, ale pokud je to z jejich webu (co je 100%) tak bych se toho nebál a pokračoval. Tahle hláška se zobrazuje u relativně mnoha programů a pokud ho mám ze zdroje kterému věřím tak klidně pokračuji a zatím se mi nikdy nic nestalo.

dagma*
hodnocení

tak jsem stáhla virtual box...asi 5x se mi ta hláška objevila,dla jsem vždy pokračovat(nebo stahovat..) a vypadá to ,že mám V B funkční. teď si ho nainstaluju a zadám vše co to chce...a když vložím CD s OS Ubuntu-linux...tak mi najede ale před hlavní uvítací obrazovkou vyskočí tabulka...že mám nastavit na 32 bit barevný režim.ale nevím kde...a v PC to tak mám( 32bit)

takže dám OK a pak mám tu hlavní obrazovku..a ...nic..černé okno a jakési "šifry"..

a pak taky : jak to ,že můžu ovládat W XP,když mi jede virtual box...u Virtual PC to nešlo,musela jsem přepnout

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]