Nejste přihlášen/a.
JOO JINAK NA JINÝCH PC TO FUNGUJE
padalo jí to kvůli špatnému disku, ( chvíli trvá než na to člověk přijde) ale to nemá nic společného s tím modemem. PC je plně funkční, přes LAN se připojí bez problémů ale přes CDMA modem to prostě nejede. Už jsem to celý odstranil, a nainstaloval pouze ovladač modemu a celou konfiguraci přes win. Ani tak to nejede a furt hlásí nějaké chyby ... modem musí být dobrý jinak by to nejelo na njiném PC ...
A zkoušel jsi už techniky na O2? Myslim opravdu techniky, ne tu ohlašovnu poruch. Někteří jsou tam v pohodě a mají dobré tipy, ja tento modem neznám, ale třeba mají od výrobce některý update, případně už třeba vědí co to způsobuje. Ale hlavně jim neřikej "nějaké chyby" páč to neřeklo nic ani mě a těžko ti pak radit
ano volal jsem tam 2 hodiny... a buď to nikdo nebral, nebo jsem se dovolal na podporu pevných linek. Dostal jsem od nich 3 čísla - která mě zavedla zase k tomu samému člověku. nakonec jsem dostal jedno na PLACENOU PODPORU cdma. Tam jsem již nevolal. chyby to psalo :
chyba připojení , špatné heslo, špatné číslo a taky to psalo chyba.
hledal jsem na google co kdo poradil jsem zkusil, ale většinou jen všichni nadávají že to nejede.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.