Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

NB a externi disk

Od: marczous33* odpovědí: 12 změna:

Mam NB Acer Aspire 6930G-844... a externi disk WD MyBook 320 GB. Po vypnuti a zapnuti NB disk nenajde. Hlasi ze zarizeni USB nebylo rozpoznano. Pomuze jen vytazeni el. kabelu z disku a nasledne zasunuti. Zkousel jsem vsechny USB vstupy, nini ho mam na USB rozbocovaci. Ovladace aktualni. OS Win Vista HP. Diky za tipy.

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Nenajde ho ani když je připojen bez rozbočovače, tedy přímo do USB konektoru na těle notebooku?

marczous33*
hodnocení

Ne, ani tak ne. Vyzkousel jsem vsechny 4 vstupy

Na jiném PC se ten disk chová "normálně"?

marczous33*

Ano, na starem desktopu bezel normalne. Vypnul se s PC a s PC se zase nahodil. U NB se ani nevyne, stale sviti.

No ty USB budou asi stále napájeny a prpto se nevypne.

marczous33*
hodnocení

Napajeny nejsou. Kdyz NB vypnu zhasne kabel od USB rozbocovace, ktery pri provozu sviti červeně.

V čera jsem nainstaloval do disku novy firmware a nepomohlo.

Aktivní rozbočovač? Tedy s napájením. Protože disk se ti opravdu bez napájení točit nebude, prostě to neni možné, zakže buď z rozbočovače pokud má napájení a nebo z notebooku je napájen

marczous33*
hodnocení

Rozbocovac neni s napajenim. Je to nejakej pitomec *smich* .. sviti mu cervene kabel, kdyz je NB pustenej. Disk ma vlastni napajeni. Takze disk sviti, ikdyz z USB do nej nic nejde.

Je to tento rozbocovac: czechcomputer.cz/...

Vsem zatim moc dik za snahu.

Nahoře píšeš, že se ti disk nevypne a teď píšeš, že se ti vypne celý rozbočovač. Jak to teda je?

marczous33*
hodnocení

Disk se nevypne, stale sviti, ma sve napajeni. Jsem z toho jelen*bum*

celp*

A na starém PC byly XP?

marczous33*
hodnocení

Ano, na starem byly XPcka

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]