Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Neviditelny na icq i qip

Od: machi* odpovědí: 1 změna:

Zdaravím odboríky!

Kamoska do ted pouzivala na kecani icq, ale pocitac ji zacal v posledni dobe zlobit, tak si naistalovala qip. Jenze ted je jedno jestli se prihlasi tam nebo tam, já ji mam porád jako off-line. Ale ona me vidi normálka - jsem pro ni on-line. Ale neni to jen u mně. Je to i u vsech ostatnich. Myslíte, že by se ti dva kecalci mohli mezi sebou "mlátit" a nesnášet se? ja to mam naistalovany stejne, ale šlape mi to jak hodinky, zadny problemy nemam.

Budeme vdecny za kazdou radu a vyzkousime vsechno. Předem díkec moc

Machi

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

sondaw*
hodnocení

0x

Měla jsem stejný problém s ICQ na Mirandě, u některých kontaktů jsem je já viděla offline, i když jsme spolu komunikovali. Stačilo ten kontakt odebrat ze seznamu a znovu si ho přidat a bylo všechno OK. Třeba ti to pomůže

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]