Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ako spustit cc cleaner

Od: naomi1812* odpovědí: 5 změna:

Ahojte moze mi niekto poradit ako spusti cc cleaner

stiahla som si ho z netu ukazalo mi 790 chyb a ked som chcela spustit cistenie pyta to kluc

dakujem

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

gerrik*
hodnocení

1x

To je divné, CCleaner je přece free, ne? Po mně to nikdy klíč nechtělo, a to ho mám na třech nebo čtyřech PC. Zkusit odinstalaci a opětovnou instalaci. Stáhnout třeba ze stahuj.cz

hodnocení

1x

filehippo.com/...

Vpravo, download latest version, netušim co máš stáhnuto :)

sondaw*
hodnocení

1x

CCleaner je určitě free, teď jsem stáhla verzi 2.19.901, žádný klíč to nechce a nikdy nechtěl. Můžeš sem dát nějaký obrázek, hlavně s tou žádostí, kterou ti vyhazuje?

doplněno 16.05.09 18:41:

Novou verzi jsem stáhla, nainstalovala a provedla čištění. Program vůbec nic nepožaduje, zajímalo by mne, co máš staženo a pokoušíš se instalovat?

naomi1812*

je ahoj prosim ta mozes mi popisat presny postup ko pre debila stiahla som nejaky regcure naslo mi uz 1000 chyb dala som scan a pyta to licencny kluc

sondaw*

Zdravím, pleteš dva programy dohromady, navíc zakládáš na stejný problém dvě ténata.

RegCure není zdarma, pouze ho můžeš zdarma vyzkoušet, protože to není program zdarma, zřejmě po kontrole vyžaduje k odstranění nalezených položek licenční klíč, Ten ovšem obdržíš až po zakoupení programu

CCleaner je freeware program, tedy zdarma a žádný klíč po tobě chtít nebude. Odinstaluj RegCure, nainstaluj si CCleaner, spusť čištění a počítač vyčisti.

Potom spusť kontrolu registru, před opravou udělej zálohu, kterou ti nabídne udělat a problémy oprav.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]