Nejste přihlášen/a.
Ahojte moze mi niekto poradit ako spusti cc cleaner
stiahla som si ho z netu ukazalo mi 790 chyb a ked som chcela spustit cistenie pyta to kluc
dakujem
CCleaner je určitě free, teď jsem stáhla verzi 2.19.901, žádný klíč to nechce a nikdy nechtěl. Můžeš sem dát nějaký obrázek, hlavně s tou žádostí, kterou ti vyhazuje?
Novou verzi jsem stáhla, nainstalovala a provedla čištění. Program vůbec nic nepožaduje, zajímalo by mne, co máš staženo a pokoušíš se instalovat?
je ahoj prosim ta mozes mi popisat presny postup ko pre debila stiahla som nejaky regcure naslo mi uz 1000 chyb dala som scan a pyta to licencny kluc
Zdravím, pleteš dva programy dohromady, navíc zakládáš na stejný problém dvě ténata.
RegCure není zdarma, pouze ho můžeš zdarma vyzkoušet, protože to není program zdarma, zřejmě po kontrole vyžaduje k odstranění nalezených položek licenční klíč, Ten ovšem obdržíš až po zakoupení programu
CCleaner je freeware program, tedy zdarma a žádný klíč po tobě chtít nebude. Odinstaluj RegCure, nainstaluj si CCleaner, spusť čištění a počítač vyčisti.
Potom spusť kontrolu registru, před opravou udělej zálohu, kterou ti nabídne udělat a problémy oprav.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.