Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Instalace minecraftu

Od: juba odpovědí: 6 změna:

Chtěl bych se zeptat jaký minecraft stáhnout . Protoze u Bety to po me chtelo nick a heslo ale nevedel jsem kde se zaregistrovat tak jsem se zaregistroval na minecraft webu ale nikde jsem nick nezadaval proto se ptam jakou verzi stahnou na stary pc aby to utahl a dal se tam hrat nejaky slusny singl

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Píšeš páté přes deváté. Nedokážu ti ani odpovědět, protože pořádně nevím na co se ptáš. Takže se ještě zeptám já.

Měls u té bety nějakou cracklou verzi? Jestli jsi se jenom zaregistroval na minecraft.net a nic jsi neplatil, tak stoprocentně.

Píšeš o tom že to po tobě chtělo nick a proto se ptáš jakou verzi stáhnout? To mi příjde trošku jako blbost.

Co znamená starý PC? Řekni jaký to má hardware.

doplněno 30.11.12 20:08:

Hele to je blbost. Pokud to nebyla verze Classic (ta kde se nedá craftit) a nic jsi neplatil, tak to muselo být cracklé i když jsi o tom třeba nevěděl. A co teď teda po nás chceš? Napiš srozumitelný dotaz a já ti odpovím. ;)

doplněno 02.12.12 00:59:

Dole zadáš přihlašovací údaje z minecraft.net a klikneš na login. Pak se normálně spustí hra. Ovšem musíš mít minecraft koupený, jinak ti to hodí chybu.

doplněno 02.12.12 21:53:

Můžeš hrát starou Classic verzi ve které můžeš pouze pokládat a ničit bloky. Craftit nejde, potvory nejsou, ale minecraft to je. :D Jen si ho musíš najít. Stáhneš ho asi na uloz.to.

Nebo zkus demo nejnovější verze minecraftu zde: minecraft.net/... jen nevím jaká to má omezení.

juba
hodnocení

ne nebylo to crackly. jo nic jsem neplatil a ani nechci . ten pc neres

juba
hodnocení

Ukaze si mi tam to co je na obrazku a proto se ptam co dal?

Instalace minecraftu
juba
hodnocení

no a da se to nejak udelat aby to slo hrat zadara?

katodremlock*
hodnocení

0x

Zdravim,

potrebuji potrebuji pomoct

zakoupil jsem minecraft pres net jen code.

Zaregistroval jsem se na minecraft.net

taky na mojang account.com

vsude se prihlasim v pohode

kod jsem pouzil a vse je ok

ale jakmile chci stahnout minecraft ze stranky minecraft.net a pozada to po me nick a heslo tak mi to napise User not premium a vsude mam stejne heslo i jmeno.

Tak nekde asi delam chybu vsude se prihlasim teda na stranky ale u instalace mi to napise ze to nejde.

predem diky za pomoc.

Přijalo ti to ten gift kód? Nehodilo to chybu? Jinak jak je to dlouho co jsi ho tam zadal? Ono jim to chvilku trvá než se jim to rozchodí zkus to třeba zítra. Já si Minecraft kupoval přímo na účet a asi je to rychlejší.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]