Nejste přihlášen/a.
ahoj.stáhla jsem film s koncovkou wmv a nejde mi v WMP přehrát..nevíte někdo jak na to vyzrát?
mám K-Lite codec pack..zkusím se na něj mrknout.děkuji
doplněno 17.05.09 09:13:tak jsem našla v konfiguraci 3 položky WMV...očíslované : WMV1/7 , WMV2/8 WMV3/9...z disable jsem zkusila změnit na libavcodec,ale stejně to nepřehraje..Pak jsem to zkusila pustit v jiných přehrávačích,ale taky to nejde a píše chybu : nejde číst záhlaví souboru..asi je poškozený...tak to nepůjde.stejně děkuji
Jakou máte veri windows media playeru? Starší mají potíže, nejlépe alespoň verze 9. Ke stažení přes windows update případně www.microsoft.com
A kdyby něco tak: google.cz/...
případně: google.cz/...
no asi to je ten poslední..myslím Media Player 10...možná byl ten film s chybou..stahovalajsem to přes torrenty,tak je to možné..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.