Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Chyba při načítání projektu. Už opravdu neví

Od: peterson* odpovědí: 3 změna:

Zdravím,potřebuji poradit dělám na jednom videu, používám jako edit.program powerdirector 7. Z projektu jsem exportoval video,ale když jsem se chtěl vrátit zpět k rozpracovanému projektu,program se sekl. Tak jsem jej logicky vypnul a znovu zapnul,ale při načítání projektu,resp. casové osy se mi vždy sekne na 20% (u načítání jednoho jistého videosouboru), a následně program spadne. Docela mne to mrzí,na videu mi hodně záleží. V čem tedy může byt prosím chyba?

Budu vděčný za každý příspěvek. Děkuji!

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Pravděpodobně je poškozen onen projektový soubor. Zkus tam dát starší, záložní projekt.

peterson*
hodnocení

Kde jej prosím ve složce najdu? Trochu tomu rozumím, ale bez navedení bych to asi nezvládl. děkuji

Podívej se, kde jsou umístěny akruální projektové soubory a někde tam, případně v nějakém vhodně pojmenovaném podadresáři, mohou být i záložní projekty.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]