Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Prezentace z PC nechodí na Videorekordéru.

Od: venca1* odpovědí: 7 změna:

Prezentace fotek a hudby,vytvořená a vypálená na PC,nechodí na Videorekordéru.Na jednom jde jenom zvuk,na druhém nic.Na všech počítačích bez problému.

Systém souborů je :CDFS

Co je špatně?Prosím o vysvětlení začátečníkovi.

doplněno 14.05.09 12:14:

Je to vytvořeno ve Win.Movie Maker.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

miraxm*
hodnocení

0x

nepodporuje ti to ten videorekorder. ... počítač má obecně širší podporu formátů než kdejaky videorekorder ... tudíž tys vytvořil něco co videorekorder nezna takže ti to nemůže jit...řešení? .. taky jsem to tam měl a nešlo mi to tak jsem začal všechno dělat v DVD formatu ...

venca1*
hodnocení

Co je to DVD format.Ten Movie Maker nabízí pouze různé rychlost a na nic jiného se neptá.Mám tam dát Nero na vypalování,nebo se celá prezentace musí udělat v něčem jiném?Nebo nejde nějak změnit formát?Manželka nad tím strávila nespočet hodin a teď to jde jenom na počítačích.Omlouvám se,ale v tomhle jsme naprostý amatéři.

Předem díky.

celp*
hodnocení

0x

Systém souborů ani jiný na cd nebude.Je důležitý formát souborů.(.avi;vsc;nebo něco takového musí být ve vlastnostech souboru uvedeno)

venca1*
hodnocení

Je to na DVD a jsou tam soubory : HMT a jeden SafariHTML.

To je na mě moc.

Já takovýhle prezentace dělám buď v Neru a nebo spíše v Zoner Photo Studio, tam je to ještě jednodušší. Vybereš fotky, přidáš muziku, dáš placku do palírny a už to běží.

celp*

Tento formát je pro webový prohlížeč musíte to tvořit ve formátu pro stolní přehravače.)To co jste tvořili vypadá na webovou prezentaci.

venca1*
hodnocení

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]