Nejste přihlášen/a.
Prezentace fotek a hudby,vytvořená a vypálená na PC,nechodí na Videorekordéru.Na jednom jde jenom zvuk,na druhém nic.Na všech počítačích bez problému.
Systém souborů je :CDFS
Co je špatně?Prosím o vysvětlení začátečníkovi.
doplněno 14.05.09 12:14:Je to vytvořeno ve Win.Movie Maker.
nepodporuje ti to ten videorekorder. ... počítač má obecně širší podporu formátů než kdejaky videorekorder ... tudíž tys vytvořil něco co videorekorder nezna takže ti to nemůže jit...řešení? .. taky jsem to tam měl a nešlo mi to tak jsem začal všechno dělat v DVD formatu ...
Co je to DVD format.Ten Movie Maker nabízí pouze různé rychlost a na nic jiného se neptá.Mám tam dát Nero na vypalování,nebo se celá prezentace musí udělat v něčem jiném?Nebo nejde nějak změnit formát?Manželka nad tím strávila nespočet hodin a teď to jde jenom na počítačích.Omlouvám se,ale v tomhle jsme naprostý amatéři.
Předem díky.
Systém souborů ani jiný na cd nebude.Je důležitý formát souborů.(.avi;vsc;nebo něco takového musí být ve vlastnostech souboru uvedeno)
Já takovýhle prezentace dělám buď v Neru a nebo spíše v Zoner Photo Studio, tam je to ještě jednodušší. Vybereš fotky, přidáš muziku, dáš placku do palírny a už to běží.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.