Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Neustále stahování zpráv do Outlooku

Od: gerrik* odpovědí: 7 změna:

Mám dvá emailové učty na seznamu, a stahuju zprávy do Microsoftu Outlooku. Z té jedné adresy je vše ok, po stažení zpráv se ukončí stahování. Začne pak stahování z druhé adresy, a to stahuje pořád dokola. I když už jednou ty zprávy tam jsou, tak hned začíná stahovat ty samý zprávy. takže pak mám jednu zprávu i třikrát. Pokud bych to nechal tak těch stejných zpráv tam bude nespočet krát. Co může tohle způsobovat? Díky

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

A nemáš u učtu nastaveno: Ponechat kopii zprávy na serveru?

To by nemělo vadit, mam mail na seznamu a do jednoho outlooku stahuji jak mail ze seznamu tak tady odsud a fungovalo to na pop3 i IMAP. Zkusil bych ten mail samostatně, případně pro jednou opravdu nechat smazat kopie ze serveru, ale to me blbne jen po překopání outlooku a nebo při špatném spojení

Nápad- nech si stáhnout maily, pak to přeruš a všechny smaž ze schránky- na webovém rozhraní, tohme mi to vlastně dělalo když se nechtěl dotáhnout jeden mail

celp*
hodnocení

0x

Projděte si nastavení Outlooku.Nástroje/Nastavení pro odesílání a příjem/Zaškrknout Zakázat plánované odesílání a přijímání.

doplněno 13.05.09 05:59:

No a možná zrušit automatické odesílání a příjem.

Po tomto zásahu ti bude otlook na nic- nebudeš dostávat poštu a nebude nic odcházet

celp*

To bych netvrdil.Mám to tak na lokáním firemním PC a není problém .Poštu na servrech mi hlásí poppy a stahuju kliknutím. Na lokálním počítači je Microsoft Outlook na prd. Je vhodný na síti.Ale to už je věc názoru.

No a neni zbytečný degradovat poštovního klienta tak aby stahoval poštu až na požádání? Já osobně požaduji poštu aktuální, takže odeslání ihned a stahování po 3-5 min doma, v práci na exchange je to defakto taky hned. Jasně, věc názoru :)

Krom toho tohle asi nepomůže, jak by kliknul na stahování tak by to stahovalo jako divé, řekl bych že to bude stejné jako u mě- sekne se stahování na jednom mailu a pořád to opakuje, dokud se nesmažou z webu a pak už to funguje ok

gerrik*
hodnocení

Kopie zpráv si na serveru nenechávam. není to pravidelné, třeba dnes to stáhlo vše jak má *zed* Stáhlo to zprávy z obou účtu, dokončilo, vše OK. *sok*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]