Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak poslat hromadný email? (info clenum SVJ)

Od: nimha®
Zdravim,
potrebuju do patku rozeslat pozvanku na schuzi SVJ, kde jsem clen vyboru, aby se stihl termin. No, bohuzel předsedkyně ani mistopredseda tu nejsou, jsou nekde v prd*** na dovolene, takze nemam pristup k mailu baraku (resp. mi to nejak nejde); mam jen seznam e-mailovych adres (cca 250, obri barak s 12 vchody). Ty bohuzel centrum.cz odmitlo rozeslat, ze jich je jakoze moc. Je nejaky jiny mail, kde by to slo hromadne poslat? Mail plus cca 5 wordovskych priloh.
(Pozvanka na schuzi bude samozrejme tez na nastence, ale nechci vsem tisknout tu haldu podkladu, co k tomu je).
Predem diky za info.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Tak to posli na vickrat, podle toho, kolika Te centrum.cz dovoli to poslat najednou, ne?
Bude to rekneme nejakych 50 az 100 adres - zrejme jako ochrana pred hromadnym spamem, takze posles 3 az 5 stejnych mailu a mas hotovo.

Souhlas. Jen doplním doporučení - vás dejte do příjemce a všechny ostatní příjemce dejte do skryté kopie. Pokud ne a někdo bude mít nějakého bota v PC, tak ostatním můžete zadělat na záplavu spamů (v lepším případě).

Rozesílky udělejte s časovým odstupem. Jinak může provozovatel vyhodnotit váš mail jako spam, byť jich budete posílat méně.

Popřípadě oslovte svého poskytovatele eml s infem, že chcete poslat více mailů najednou a ať vás neblokuje. Firmy to standardně tak mají nastaveno kvůli mark.kampaním. Možná vám vyhoví.

hodnocení

0x

Já mám vmailu v seznamu.cz v nabídce, kde je odesláno, archiv, atd. kamarádky mailové. A tam mám všechny, komu přeposílám sranda maily. Takže do mailu, do adresy kliknu na Kamarádky, do adresáta mi najedou a odešlu. Častěji ještě dám skryté a pošlu všem, aniž by o sobě věděli.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]